miercuri, 16 martie 2011

Medicina Naturistă interzisă de UE





În data de 31 decembrie 2009 România a adoptat celebrul CODEX ALIMENTARIUS, efectele acestui compendium au ajuns şi în UE.
Medicina Naturistă interzisă de UE
Desi nu este foarte mediatizat, targul e ca si facut. Suntem pe cale de a vedea cum toate medicamentele naturiste vor disparea, iar medicilor le va fi interzis sa le mai prescrie.
Big Pharma, organizatia din care fac parte cele mai mari companii farmaceutice, este aproape de finalul bataliei impotriva medicamentelor naturiste. Astfel ca, din 1 Aprilie 2011 toate medicamentele bazate pe plante ar putea fi interzise in Uniunea Europeana, informeaza site-ul gaia-health.com citat de 9am.ro. Si in Statele Unite, abordarea este putin diferinta, insa cu aceleasi efecte devastatoare.
Potrivit site-ului, Big Pharma si Agribusiness au ajus aproape de finalul planului de a detine monopolul pe intreagul domeniu al sanatatii, de la ceea ce mancam, pana la felul in care ne tratam cand suntem bolnavi. “Sa nu aveti dubii, aceasta preluare ne va fura si putina sanatate care ne-a mai ramas”, scriu jurnalistii gaia-health.
Mai exact, Directiva Europeana privind Medicamentele Traditionale din Plante (THMPD) a stabilit cateva reguli privind modul de folosire a produselor din plante, care pana acum au fost comercializate in mod liber.
Nu va conta ca o planta a fost folosita cu succes si in siguranta de sute de ani, potrivit noii legi, aceasta va fi tratata ca si cum ar fi un drog, fiindca este folosita in forma naturala si nu este purificata – ceea ce ar schimba complet natura plantei si efectele pe care acesta le-ar avea.
Usturoiul si Menta interzise in Romania si declarate drgouri de categoria a 3a

Romanii nu vor mai putea cumpara nimic natural din Farmacie decat pe hartie, pe baza unei retete, asadar tot ce inseamna ceaiuri naturale vor fi interzise, iar persoanele care vor fi prinse cu astfel de ceaiuri vor fi fie amendate, fie condamnate la inchisoare.
Codex Alimentarius, aflat in lucru la Bruxelles, este un compendiu de recomandari in domeniul alimentar (dar nu numai), gandit initial sa imbunatateasca sanatatea oamenilor. Iata cateva dintre asa-zisele recomandari care, odata legiferate, ii vor lovi pe romani si la buzunar, si la sanatate:

- suplimentele alimentare vor fi interzise
- toate medicamentele si vitaminele se vor elibera doar pe baza de reteta
- usturoiul sau menta vor fi considerate droguri de categoria a 3-a si vor fi comercializate doar de corporatiile farmaceutice
- produsele modificate genetic se vor vinde fara avertizarea consumatorilor
- medicina naturista (inclusiv acupunctura) va fi interzisa
- toate alimentele vor fi iradiate cu cobalt etc.

Daca oamenii nu se trezesc acest plan va fi pus in aplicare, iar dupa cativa ani de Codex Alimentar vor rezulta sute de milioane de morti, chiar miliarde, pt ca hrana conceputa de Codexul Alimentar este o hrana ne-naturala, adica fie prin compusi chimici, binecunoscutele E-uri, mase plastice, ca exemplu untul din comert.
Inainte de a se ajunge aici, EI mai au si o idee, anunta pe plan mondial o „criza alimentara” care este un pretex pt a implementa codexul, facand pe oamenii sa-l ceara pur si simplu pt a fi salvati, dar pe de cealalta parte daca privim cat pamant sta necultivat atat in Romania, cat si in alte zone de pe planeta.
Investitorii straini, majoritatea arabi se bat pt a cumpara pamant in Romania, un pamant foarte ieftin pt ei si sumele de bani pe care le invart, iar dupa cum se stie de putine persoane pamantul Romaniei este cel mai roditor pamant de pe planeta, nu degeaba Romania in timpul lui Ceausescu a fost numita Granarul Europei.
Pt ca Romanii sa evite sa manance o astfel de hrana toxica, mortala, ei trebuie pe cont propriu sa isi cultive propriul pamant. Conform unui studiu recent Romania are 3 milioane de hectare de pamant necultivat, care daca ar fi cultivat ar hranii 80 de milioane de oameni, cu alte cuvinte Pamantul Romaniei poate hranii insusi Romania si o tara precum Franta.

Romania trebuie sa devina o tara in care agricultura sa fie pusa la punct, pt ca ea sta la baza supravietuirii si prosperarii unei tari.
In concluzie planul de exctinctie al populatiei planetei continua.

Niciun comentariu: