miercuri, 9 iulie 2014

DEAD DOCTORS DON'T LIE
Doctorii morți nu mint: lucruri pe care nu le vei afla de la nici un doctor din lumea asta

Dr. Wallach este vestit la ora actuală în America. În anul 1991 a fost promovat pentru acordarea premiului Nobel. Ceea ce o să aflați din această broșură vă poate schimba total părerile despre medicină actuală și astfel, vă poate schimba radical soarta, la fel și celor apropiați. Citiți și veți fi uimiți de cât de folositoare și de simple sunt aceste sfaturi.
Sunt foarte bucuros că ne-am întâlnit astăzi. Eu am crescut la o fermă, la sud de Saint–Louis. În anii 50 am început cu creșterea vitelor pentru carne. Dacă sunteți în domeniu în ceea ce privește creșterea și înmulțirea bovinelor, atunci, probabil știți că singura cale de a câștiga bani la țară este de a cultiva singuri hrana. Noi tocam porumbul, boabele și faina la moară și adăugam în acest conținut vitamine și minerale. Așa preparam noi hrana bovinelor. Deja după 6 luni, aceste vite puteau fi expuse la piață și vândute.
Noi efectuam o selecție, păstrând cele mai mari cornute. Și ce-i interesant, făcând acest lucru pentru vite, noi înșine, vă imaginați, nu foloseam niciun fel de minerale și vitamine, însă eram tineri și doream să trăim până la vârsta de 100 de ani, fără niciun fel de boli și neajunsuri. Acest lucru m-a frământat foarte mult și l-am întrebat pe taică-meu:
– Tată, spune-mi, de ce nu faci și pentru noi același lucru, pe care-l faci pentru vite?
Atunci tata m-a făcut să gândesc corect, spunându-mi:
– Mai bine taci; tu trebuie să prețuiești faptul că zilnic mănânci produse proaspete de la fermă; sper că înțelegi acest lucru?
Eu, desigur, n-am mai întrebat nimic, pentru că nu voiam să mă lipsesc de prânz sau de masa de seară. Mai târziu, am intrat la Școala Agricolă și primind o diplomă, m-am specializat în domeniul zootehniei, a culturilor de câmp și a solului. Ulterior, am plecat pentru 2 ani în Africa. Acolo mi-am realizat visul din copilărie, de a lucra cu Maur Parkins. Mulți dintre voi îl țineți minte după cartea sa. Este un om extraordinar.
După 2 ani am primit o telegramă și o invitație de a lucra la Grădina Zoologică din Saint–Louis. Institutul Național al Sănătății i-a oferit Grădinii Zoologice o sumă în valoare de 78000 $ și ei aveau nevoie de un veterinar care să le facă autopsii animalelor ce mureau de moarte naturală. Eu am fost de acord, dar desigur eram nevoit să fac autopsii la animalele care mureau nu numai în această grădina zoologică, ci și în grădinile zoologice din Brukuds, Chicago, New-York etc. Sub răspunderea mea era nu numai autopsia animalelor decedate pe cale naturală, ci și să găsesc și să urmăresc speciile (exemplarele) suprasensibile la poluarea mediului înconjurător, deoarece la începutul anilor 60, nimeni nu știa nimic sigur despre problemele ecologice și despre catastrofe.
Urmărind cauzele deceselor oamenilor și ale animalelor, am efectuat 17.500 autopsii și am ajuns la următoarea concluzie:
Fiecare om sau animal decedat pe cale naturală a murit din cauza hranei sărace, adică din cauza deficienței de substanțe nutritive.
Rezultatele analizelor chimice și biochimice arătau, cu exactitate documentara (informativă), ca moartea pe cale naturală este cauzată de alimentația incorectă și acest lucru ne-a uimit atât de mult, încât m-am întors la istorioara cu vitele.
Am scris 75 de articole și lucrări, 8 manuale în colaborare cu mai mulți autori și o carte, singur. Cartea a fost vândută cu 140 $, studenților de la medicină. Mi-am publicat tezele în 1700 de ziare și reviste, am participat la câteva emisiuni TV etc.
Dar, în această perioadă, lucrările mele referitoare la nutriție îi interesa pe foarte puțini. Ce-mi rămânea de făcut?
Am fost nevoit să mă întorc la învățătură și să devin medic, iar acest lucru mi-a permis să folosesc toate cunoștințele despre nutriție, acumulate și din sfera veterinară. Și acum nu-i de mirare că totul a început să funcționeze. Am petrecut 15 ani la Torekmint, Statul Oregon și mă ocupam cu practica medicală clasică.
Astăzi vreau să vă împărtăşesc și dvs. cunoștintele căpătate, concluziile și rezultatele la care am ajuns în acești 10-12 ani.
Dacă luați din această lecție măcar 10% din ceea ce o să citiți, o să vă puteți păzi de multe neplăceri, suferințe, o să economisiți o grămadă de bani și o să vă prelungiți cu mulți ani, viața.
N-o să câștigați acești ani suplimentari, n-o să atingeți potenţialul genetic, fără nicio străduință din partea dvs.
Acum vreau să vă spun ceva foarte important:
POTENȚIALUL GENETIC AL LONGEVITĂȚII VIEȚII ESTE DE 120 -140 DE ANI
În momentul actual, putem enumera doar 5 nații în care oamenii trăiesc până la vârsta de 120-140 de ani:
În Orient, în Tibet și în China de Sud. Acești oameni au fost enumerați încă în anul 1964, de către Djemson Hilton, care a scris cartea „Orizontul pierdut”.
Cel mai bătrân om, conform datelor acelei cărți (deși nu neg ideea unei exagerări), era doctorul Li din China, născut în Tibet. La vârsta de 150 de ani, a primit de la conducerea Chinei un act care adeverea faptul că avea acea vârstă și că s-a născut în anul 1677. Când a împlinit vârsta de 200 de ani, el a primit al doilea Certificat. Acest act adeverește faptul că el a decedat la vârsta de 256 de ani, în anul 1933, despre acest lucru scriindu-se în New-York Times și London Times, unde totul era foarte bine argumentat și demonstrat prin acte.
” În Pakistanul oriental, locuia un grup de oameni care erau numiți Bogazi. Acești oameni erau vestiți prin longevitate. Ei trăiau 120-140 ani.
În anul 1973, în numărul din ianuarie al revistei Naţional Geographic s-a publicat un articol aparte despre oamenii care au trăit peste 100 de ani. Aceste materiale erau însoțite de fotografii extraordinare prin calitatea cărora era vestită acea vârstă. Din acea multitudine de fotografii, am memorat 3.
Pe una din ele era ilustrata o femeie de 136 de ani. Ea ședea în fotoliu și fumă o țigară cubaneză, bea vodca și lua parte la o petrecere. Se distra de minune, fără a fi legată la pat, într-unul dintre acele azile pentru bătrâni, unde trebuia să plătești 2000$ din contul tău bancar. Ea se bucura de viață, la cei 136 de ani. În alta fotografie erau ilustrate două cupluri sărbătorind 100 și respectiv 115 ani de la căsătorie.
Pe a treia fotografie era arătat un bărbat care culegea ceai în munții Armeniei, ascultând un mic aparat de radio. Conform mărturiei lui și ale înscrisurilor datelor de naștere ale copiilor lui, el avea vârsta de 167 de ani – fiind cel mai bătrân om de pe planetă, în acea perioadă.
În emisfera de sud, indienii sunt recunoscuți prin longevitate, fiind vestiți printre oamenii Ecuatorului care au locuit în Anzi, la sud-est de Peru, la fel sunt vestite și teritoriile Titi-Kaka şi Machu-Picchu. Reprezentanții celui mai vechi trib Titi-Kaka, trăiesc 120 de ani.
Margaret Pich, de origine americană, din statul Virginia, este înscrisă în cartea recordurilor „GUINESS BOOK”, ca fiind cea mai bătrână americancă. Ea a decedat la vârsta de 115 ani, din cauza alimentației insuficiente. Mai exact, ea a murit în urma unei căderi. Care din voi îmi va spune din ce cauză putea ea să moară? Corect, din cauza osteoporozei. Femeia a murit din cauza deficienței de calciu în organism.
Ea nu era bolnavă de vreo boală cardiovasculară și nici de cancer și nici de diabet. Ea a murit la 3 săptămâni după cădere, deoarece în organismul ei nu era suficient calciu. Fiica ei ne-a spus un lucru foarte interesant: înainte să moară, M. Pich avea o insistentă atracție față de dulciuri. Această boală este cunoscută sub numele de Panică. Despre acest lucru vom vorbi un pic mai târziu.”
Dar, de obicei, dacă vă răsfățați prea mult cu ciocolată sau dulciuri, aceasta înseamnă că organismului dvs. nu-i ajunge Cromul și Vanadiul.
Într-una dintre țările lumii a treia, în Nigeria, conducătorul tribului Baule a decedat la vârsta de 126 de ani. La înmormântare, una dintre soțiile sale se lăuda că, atunci când i-a murit soțul, el avea toți dinții la locul lor și toți erau dinții proprii, niciunul nefiind schimbat, iar aceasta a fost posibil datorită faptului că și celelalte organe își îndeplineau funcțiile, în limitele normale.
Un bărbat din Siria a decedat la vârsta de 133 de ani, în iulie 1993. El a fost înscris în cartea recordurilor Guiness Book, nu datorită vârstei și nici pentru că la vârsta de 80 de ani s-a căsătorit pentru a patra oară, ci pentru că începând cu acea vârsta a devenit tată a 9 copii. Dacă o să calculați că pentru fiecare copil e nevoie de 9 luni plus un an pentru alăptare și încă un an până la următoarea sarcină, o să rezulte că acest bărbat a devenit tată și după vârsta de 100 de ani. Acesta a fost motivul pentru care a fost înscris în cartea recordurilor. Așa că, să nu vă scadă moralul băieţi și fete, deoarece mai este o speranță!
Iar acum, puțină știință!
În noiembrie 1993, în Arizona, s-a efectuat un experiment foarte interesant. Trei cupluri au petrecut 3 ani în izolare, unde se hrăneau cu alimente și hrană sănătoasă, inspirau aer curat și beau apă curată, fără impurități. Când s-a încheiat experimentul, au fost examinați de medicii gerontologi din Universitatea Californiană din Los Angeles.
Toate datele analizelor sângelui și a altor funcții vitale ale organismului au fost introduse în computerul Universităţii din Los Angeles. Prognoza computerului a fost următoarea: dacă acești oameni ar continua să trăiască în acest regim, ei ar putea trăi până la vârsta de 165 de ani. Și toate acestea demonstrează că să trăiești 120-140 de ani, e posibil. Astăzi, longevitatea medie a oamenilor este de 75,5 ani, iar longevitatea medie a unui magistru sau medic este de doar 58 de ani.
Așa că, dacă doriți să câștigați de la viață, încă 20 de ani (statistic vorbind),
Nu dați la facultatea de medicină. Sunt două lucruri esențiale care trebuie urmărite,
Pentru a face parte
Dintre longevivi.
Dacă într-adevăr doriți să ajungeți până la vârsta de 100-140 de ani, este foarte important:
1. În primul rând trebuie să vă feriți de pericole, să nu călcați pe „grenade”, adică să vă feriți de pericolele pentru care nu merită să riscați. Desigur, dacă jucați ruleta rusească, fumați, beți, vă avântați spre mijlocul autostrăzii cu mare viteză, în timpul orei de vârf, atunci aveți puține șanse să ajungeți la vârsta de 120 de ani. Toate acestea sună hazliu, căci nici nu vă imaginați că mii de oameni mor anual, din această cauză. Și eu vreau ca voi să vă gândiți asupra acestui lucru.
2. În al doilea rând, trebuie să faceți numai acele lucruri care vă fac bine. Organismului dvs. le sunt necesare 90 de suplimente nutritive: 60 minerale, 15 vitamine, 12 aminoacizi de bază și proteine și 3 acizi grași. În total 90 suplimente în dieta zilnică.
În caz contrar, în organism vor apărea bolile cauzate de insuficiența acestora. Astăzi, despre aceste lucruri scrie în ziare, se vorbește la TV și la posturile de radio. Medicii discuta permanent cu noi despre aceste lucruri, numai că nu datorită obligației profesionale ca medic. Să nu credeți că medicii sunt aceia care le cer revistelor să publice aceste materiale, nu. Acest lucru se întâmpla deoarece, această informație contribuie la vânzarea revistelor.
Articolul meu preferat a apărut în revista Times, în data de 06.04.1992 și dacă nu l-ați citit, vă recomand insistent să faceţi rost de acest articol din orice bibliotecă, să faceţi câteva xerox-uri și să le atârnaţi pe uși, pe frigider și la baie. În acest atotcuprinzător reportaj se spune că, vitaminele sunt în stare să stagneze cancerul, bolile cardiovasculare și acţiunea distrugătoare – îmbătrânirea.
În acest articol de 6 pagini este doar o singură frază negativă, spusă de medicul căruia autorul reportajului i-a adresat următoarea întrebare:
Ce părere aveți despre vitamine și minerale, ca suplimente alimentare pentru hrană noastră?
Și iată ce răspunde acest medic:
– Folosirea vitaminelor nu e de niciun folos, toate vitaminele și mineralele ca suplimente fac doar ca urina noastră să fie mai scumpă.
Dacă am traduce aceste cuvinte pe înțelesul tuturor, atunci rezultă că noi, urinăm dolari, adică cheltuim dolarii, fără niciun folos. Și dacă aceasta s-a publicat, înseamnă că este ceva. Dar iată, ce aș vrea să spun, referitor la acest lucru, după ce am efectuat 17.500 de autopsii la 14.500 de diferite animale din toată lumea și la 3000 de oameni, care întotdeauna doreau să fie sănătoși, personal având copii și nepoți:
Dacă nu investești în tine însuți, în minerale și vitamine, atunci vei înveşti în bunăstarea oamenilor din domeniul medicinii.
“Eu sunt ferm convins de faptul că noi contribuim la îmbogățirea medicilor.”
În perioada dintre anul 1776 și cel de-al doilea război mondial, SUA a cheltuit aproape 8 miliarde $ pentru menținerea sănătății, pentru cercetările științifice din domeniul sănătății. Acum însă, pentru studiile în domeniul sănătății se cheltuiesc 1,2 miliarde $ anual și tot nu e suficient. Și fiecare vrea ca asistența medicală să fie gratuită. Eu vreau să vă spun că dacă noi am folosi în gospodăriile agricole – mai concret, în fermele pentru creșterea și înmulțirea animalelor – sistemul din medicina de tip uman, chiftelele dvs. vă vor costa 275$ pentru 0,5 kg de chiftele, iar dacă dvs. vă veți folosi de sistemul gospodăriilor agricole, care la noi folosește în zootehnie asigurarea unei familii de 5 persoane, ar fi de 10 $ pe lună.
Așadar, puteți să faceți alegerea. Eu sunt sigur că deoarece noi contribuim la îmbogățirea medicilor prin intermediul asigurărilor, taxelor guvernamentale, la fel și ei ne datorează nouă câte ceva. Ei ar trebui să ne trimită măcar scrisori cu caracter informațional, despre rezultatele ultimelor cercetări (descoperiri) medicale.
Măcar unul dintre dvs. prezenți aici în sală a primit vreodată o asemenea informație de la medicul său? Nu. Interesant, nu-i așa? Însă, eu am o cantitate mare de informații, pe care o puteți primi. Vreau s-o împart cu dvs.
Cauzele deceselor:
Prima informație: ULCERUL GASTRIC
Unii dintre dvs. au auzit că ulcerul gastric este cauzat de stress, însă cu 50 de ani în urmă, noi medicii veterinari știam că ulcerul gastric la porci apare din cauza bacteriilor. Noi nu ne putem permite o operație costisitoare pe stomacul porcului și, chiar dacă ne-am fi permis, atunci cotletele dvs. de porc v-ar fi costat 275 $/0,5 kg. Cu ajutorul medicamentului bizmar, am putut preîntâmpina și trata ulcerul gastric la porci, fară nicio implicație chirurgicală.
Noi așa am și făcut, iar tratamentul ne costă aproximativ 5$ pentru un porc. Este făcut cu ajutorul bizmarului, a altor minerale și tetraciclinei. Instituțiile naționale au declarat doar din februarie 1994, că ulcerul gastric este cauzat de bacterii și nu de stres și că poate fi tratat. Însă cercetătorii în medicina spuneau de obicei ne arată un rezultat promițător, care ar putea fi benefic, iar acum institutele naționale folosesc cuvântul tratare fără subînțelesuri.
Ei spun că pot trata prin metoda combinării mineralului bizmar și tetraciclinei. Celor care nu știu ce înseamnă bizmar e suficient să intre în orice magazin alimentar sau farmacie și să cumpere cu 2 $ o sticluță cu un conținut de culoare roz.  Acest produs se numește Peptobizmar.
Așadar, folosind mineralul denumit mai sus, puteți trata ulcerul gastric. Și iarăşi aveți în față o alegere: să vă tratați cu 5 $ sau permiteți să vă taie. Alegerea vă aparține.
În continuare, care e a doua cauză a mortalităţii la americani? Da, este o boală înspăimântătoare: CANCERUL
În septembrie 1933 la Institutul Naţional Oncologic al Școlii de Medicină din Boston, în urma urmăririlor bolnavilor de cancer, s-a înaintat o declarație despre descoperirea dietei antimicotice. Deducerile au rezultat pe baza cercetărilor care se efectuează în CHINA. Ca regiune de cercetare a fost aleasă provincia chineză Xinai, deoarece acolo s-a înregistrat cel mai înalt nivel de îmbolnăviri de cancer. Timp de 5 ani au fost cercetați 29.000 de oameni. Li se administrau vitamine și minerale, în doze de două ori mai mari decât normele recomandate la americani – adică, dacă doza zilnica recomandată de Vitamina C era de 60 mg, bolnavii primeau 120 mg.
Alan Poll – omul căruia i s-au acordat două premii Nobel, spunea că, dacă vreți să preîntâmpinați cancerul cu ajutorul Vitaminei C, atunci trebuie să folosiți 100 mg zilnic.
Și iată rezultatele:
Medicii care se opuneau acestei idei, care nu erau de acord cu Allan Poll, sunt deja pe lumea cealaltă (să le fie țărâna ușoară!), iar Alan Poll trăiește și petrece. El are 96 de ani, lucrează câte 14 ore/zi, 7 zile/săptămână, locuiește la o fermă în California și predă la Universitatea californiană din San Francisco. Dvs. vă rămâne să alegeți: să ascultați de sfatul medicilor decedați sau să țineți cont de părerea dr. Poll.
Așadar, e normal să primești Vitamina C în cantitate dublă, Vitamina A în cantitate dublă și Zinc, Riboflavina, Molibden, Calciu etc. Însă o grupă de substanţe este extrem de importantă: Vitamina E, Beta-carotenul și Seleniul. Aceste 3 elemente trebuie primite în doză dublă, zilnic.
Dacă prin aceasta o să aveți numai 50 % beneficii, deja e bine. În grupul pacienților cărora li se administrau vitamina E, Beta-carotenul și Seleniul, timp de 5 ani, mortalitatea, în toate cazurile a scăzut cu 10%, adică 10 oameni din fiecare 100 de bolnavi care erau condamnați la moarte au supraviețuit, iar în situația bolnavilor de cancer care urmau să moară și au primit aceste 3 componente, 13 din 100 au supraviețuit.
În provincia Xinai predominau bolile de cancer stomacal și al tractului digestiv. Dintre bolnavii care au luat parte la experiment au supraviețuit 21 de oameni din 100.
Și în acest caz, medicul dvs trebuia să vă trimită această informație, iar dacă nu dorea să-și asume răspunderea, atunci putea măcar să vă informeze, ca să puteți alege singuri. Din acest motiv, un asemenea comportament față de pacienți mi se pare pur și simplu ridicol, iar pe de altă parte este o dovadă a indiferenței din partea lor.
În continuare, ARTRITĂ
Din septembrie 1993, în Institutul de medicină Harvard și în Spitalul din Boston s-au efectuat tratamente cu proteine de găină, asupra bolnavilor cu articulațiile tumefiate în urma artritei. Erau selectați bolnavii a căror stare nu se îmbunătățea în urma tratamentului medicamentos. Acestor bolnavi li se administrau injecții de aspirină, mezotrixidă, prednisolon, cortizon, diferite proceduri de fizioterapie. Unicul lucru care rămânea de făcut era intervenția chirurgicală pentru înlocuirea articulației. Atunci eu am spus: Ascultă-mă un pic, acești oameni au suportat dureri atât de mult timp și dacă ei vor fi de acord să sufere încă 90 de zile, adică doar 3 luni, eu voi face un mic experiment care ar putea să-i ajute. Au fost de acord 29 de oameni.
Acești 29 de oameni, pentru care toate posibilităţile fuseseră epuizate, au fost supuși următorului tratament:
În fiecare dimineața li se dădea câte o linguriță plină cu cartilaj de găina, mărunțit, amestecat cu suc de portocale.  Toți pacienții erau sub urmărirea Școlii de medicină Harvard. După 10 zile, toate durerile și simptomele au dispărut; după 30 de zile, ei își permiteau deja câte ceva, iar după 3 luni, funcțiile articulațiilor s-au restabilit total.
Dacă nu aveți chef să vă complicați cu toate astea, puteți merge la farmacie să cumpăraţi direct produsul pe bază de cartilaj. Femeile cunosc foarte bine acest produs. Este folosit pentru întărirea unghiilor și a părului.
Componentul de bază este cartilajul de vită, care la rândul său este substanța care îmbunătățește și întărește considerabil cartilajul și oasele. Preparatul este compus din cartilajul și ligamentele cornutelor și dacă o să folosiți câte o jumătate de linguriță zilnic, cu suc de portocale în corelație cu minerale coloidale, păi să știți că data viitoare când voi veni aici, veți urca pe scară și veți începe să mă pupați și să mă strângeți în brațe.
Cine dintre voi a auzit de boala ALZHEIMER? (demența senila – cu pierderea memoriei).
Acum toți știm de ea, dar când eu eram copil, această boală pur și simplu nu există. Însă acum este una dintre bolile răspândite, care apare la 1 om din 2. Datele sunt suficient de înspăimântătoare. Cum să depistăm și să tratăm boala Alzheimer, în stadiu incipient, la animale?
Imaginați-vă ce pierderi ar avea fermierii, dacă scroafă ar uita de ce s-a apropiat de troacă? Din acest motiv, au început să se ocupe de această problemă, ina cu 50 de ani în urmă, în zootehnie. Iar acest lucru îl făceau cu ajutorul dozelor mari de vitamina E.
Voi trebuia să primiţi o scrisoare de la medicul dvs., în iulie 1992, deoarece Școala Californiana de Cercetare Științifică, a Universității San Diego, a înaintat un anunț în 1992, precum că, vitamina E încetinește pierderea memoriei, în cazul bolii Alzheimer. Și în această problemă, ei au rămas cu 50 de ani în urmă față de medicină veterinară. Poate că de aceea ar fi mai bine să mergeţi la un veterinar. Iar acum, spuneți-mi, vă rog, cine dintre dvs. a avut o problemă neplăcută cum sunt PIETRELE LA RINICHI?
Da, iată că văd câteva mâini ridicate. Bine. Spuneți-mi de ce anume v-a spus medicul să vă feriți în dieta dvs., în primul rând? De calciu și de orice fel de produse lactate ce conțin calciu, pentru că exista convingerea legată de calciul depus în rinichi, că provine din calciul din „produsele care le folosești în alimentație”. De fapt, calciul din rinichi apare din propriile dvs. oase. Când simţiţi deficitul de calciu, chiar atunci se formează pietrele la rinichi.
Cu 100 de ani în urmă, noi știam deja că pentru a preîntâmpina apariția pietrelor la rinichi la animalele domestice, era necesar să le dăm cât mai mult calciu, magneziu și bor. Taurii, berbecii, bovinele pentru lapte au o astfel de construcție anatomică încât, atunci când se îmbolnăvesc de această boală, mor imediat. Însă la noi, când apar pietrele la rinichi, îți vine să mori de durere. Noi știm cum să preîntâmpinăm această boală. Voi trebuia să primiți de la medicul dvs. o scrisoare, încă din anul 1993 și în ea trebuia să se vorbească despre faptul că,  CALCIUL MICȘOREAZĂ RISCUL DE FORMARE A PIETRELOR LA RINICHI.
Au fost studiaţi aproape 4000 de pacienți, împărțiți în 5 categorii. În grupul care primea cea mai mare cantitate de calciu, nu s-a înregistrat niciun caz de pietre la rinichi. Mai ţineţi minte, eu vă spuneam că medicii trăiesc până la 58 de ani, iar noi oamenii de rând (pacienții) până la 75,5.
Deci, grupul de profesioniști care vă spun cum să trăiți și susțin că voi nu trebuie să folosiți sare, cofeină, să nu mâncați unt, ci margarină, să nu faceți diferite prostii, mor la vârsta de 58 de ani, în timp ce oamenii în vârsta de 120-140 de ani își pun în cana de ceai o bucată de piatră de sare și beau câte 4 căni zilnic, adică folosesc câte 4 bucăți de sare/zi, prepară mâncarea în unt topit, în loc de ulei de măsline și trăiesc până la 120 de ani. Oare voi o să-i credeți pe cei care trăiesc până la 58 de ani? E alegerea voastră!
Cu atât mai mult, eu îi respect pe unii dintre ei. Între acești oameni e doctorul Stupre Cartred. El are 38 de ani, este medic de familie și se ocupă de problema ANEVRISMULUI. Aceasta este tumefierea arterei slăbite, din cauza pierderii elasticităţii țesutului.
În anul 1957, am aflat că motivul apariției anevrismului este insuficiența de Cupru în organism. Pe atunci lucram asupra proiectului în care urmăream 200 mii de curci.
Acestora li se dădea o rație specială, în care erau incluse 90 de substanţe nutritive, iar în primele 13 săptămâni au murit exact jumătate. Mărind de 2 ori doza de Cupru în rația alimentară, fermierii au crescut 500 mii de curci și niciuna nu a murit din cauza anevrismului. Acest experiment a fost efectuat pe cobai, pisici, câini, porci și alte animale. Și noi am ajuns la concluzia că, deficiența de cupru este motivul apariției acestei boli.
CHELIA timpurie este primul simptom al faptului că aveți insuficienţă de cupru în organism.
PIELEA devine mai ridată, deoarece se dereglează elasticitatea țesuturilor. Apar CEARCĂNE, ridurile și începeți să semănați cu o prună uscată. În afară de asta, exista încă o problemă, cum ar fi DILATAREA VARICOASĂ A VENELOR, acest fapt datorându-se dereglării elasticității țesuturilor, totul începând să atârne pe mâini, piept, burtă, obraji. Și mergeți la cosmetician, ajungând la operație plastică. De fapt, mai practic și mai sigur ar fi să primiți minerale coloidale.
Iar acum o să vă fac cunoştinţă cu un alt medic – Martin Carter. El a decedat la vârsta de 57 de ani, a primit titlul de medic în Școala de medicină Harward și titlul de doctor în medicină, în Yale. Când i-au făcut autopsia, s-a dovedit că moartea i-a fost cauzată de anevrismul aortei, el murind din cauza unui deficit de cupru.
Iată un alt exemplu:
Un avocat foarte vestit din Detroit, Elen Djoree a murit la 44 de ani. Ea frecventa unul din cele mai moderne cluburi sportive (știți că, acum, toate femeile doresc să aibă oasele cele mai rezistente, cu puține cheltuieli). Cu toate acestea, ea tot a decedat din cauza anevrismului. După rezultatul autopsiei, simptomele aduceau aminte de paralizii sau hemoragii. Cauza acesteia este tot deficitul de Cupru
Sora este una din cele mai vestite personalităţi ale medicinii din Boston. Cărțile lui conțin diete pentru scăderea în greutate. El a scris aceste cărţi, pentru cei în vârstă de 20 de ani și mai mici, însă el a murit la vârsta de 40 de ani. Ați dori, oare, să urmați exemplul și dieta acestui om? El a murit la vârsta de 40 de ani, din cauza cardiomiopatiei, boala apăruta din cauza deficitului de Seleniu. Unii fermieri vin pur și simplu la magazinul unde se vinde hrana pentru animale și cumpăra Seleniu injectabil sau pastile pentru animale, că să preîntâmpine această boală.
Doctorul Stuart Burker, omul care a scris 5 cărți despre produsele alimentare, a murit la vârsta de 40 de ani, din cauza deficitului de Seleniu din hrană. Credeți-mă, puteţi să preîntâmpinați cardiomiopatia doar cu 10 cenți/zi și dacă nu știți acest lucru, sunteți pur și simplu niște prostuți. Ce fel de oameni sunteți voi, dacă nu doriți să primiți seleniu de 10 cenți/zi, ca să vă salvați propria viață?
Mulți dintre voi poate o cunosc pe această doamnă, care se numește Iheil Clark, în vârstă de 47 de ani, ea fiind cardiologul general al ținutului Saint Louise. Ia ghiciți, din ce cauză a murit? A murit de la un atac cardiomiopatic. Cu siguranță ați văzut nu o dată cum vacile care dau lapte, pierd intens o cantitate mare de calciu, ling pietrele, oasele, se străduiesc să rumege lucruri străine, acoperișul grajdurilor. Aceasta se numește Panica.
Un fermier bun e obligat să asigure rația animalelor cu minerale, în caz contrar, ele pot să mănânce întregul grajd. La oameni, acest fenomen se întâlnește des. Femeile gravide se diferenţiază, cum știm cu toții, prin aceea că tot timpul doresc ceva. Înghiontindu-și soții, ele spun: Trezește-te, vreau înghețată cu castravete murat. Acest fapt se întâmplă deoarece pruncul ia din organismul mamei, mineralele de care el are nevoie.
Un mic sfat:
Uitați-vă la mâinile dvs. și dacă o să vedeți pe ele pete de culoare maro, aceasta denota deficitul timpuriu de seleniu. În cazul dereglării, începeți să primiți seleniu coloidal, timp de 6 luni. Totul va dispărea. În acest timp de 6 luni, o să scăpați definitiv de aceasta afecțiune. Dacă petele vor dispărea de pe exteriorul pielii, înseamnă că vor dispărea și de pe organele interioare, creier, inima, ficat și rinichi.
Sursa: http://yupi.md/doctorii-morti-nu-mint-lucruri-pe-care-nu-le-vei-afla-de-la-nici-un-doctor-din-lumea-asta/


Niciun comentariu: