marți, 22 iunie 2010

Ştiinţa pierdută a lui ZALMOXIS
STIINTA PIERDUTA A LUI ZALMOXIS
sau STEAUA TETRAHEDRONICA, OCTOGONUL SI CULTURA
CARPATO - DANUBIANA


"Visul pe care il visezi singur ramine un vis, visul pe care il visezi cu altii devine realitate"
- Scripturile antice Tibetane

Nu am scris niciodata si nici nu intentionez sa mai scriu vreodata un articol propriu-zis de istorie deoarece nu sint istoric si consider ca nu am competenta necesara in acest sens. Pe de alta parte insa, si straniu in acelasi timp, datorita preocuparii mele de o viata cu domeniul asa-zisului "fenomen para-normal", s-ar putea sa stiu despre istorie mult mai multe lucruri decit stiu sau ar putea sa afle vreodata cei mai straluciti si competenti istorici. O chestiune de perceptie pina la urma, cine o are... intelege totdeauna mai mult, mai repede si mai bine.
M-am hotarit sa scriu acest articol pentru ca mi se par murdare multe dintre lucrurile care se afirma despre Romania si de care cei mai multi romani nu au nici cel mai mic habar. Este pacat ca asemenea lucruri se vehiculeaza despre noi toti, nu pentru ca este vorba de "noi", ci pentru ca ceea ce se scrie nu este adevarat si se scrie doar pentru a servi altor scopuri si interese. Aceasta este de altfel, o lipsa de onestitate caracteristica civilizatiei acestui sfirsit de mileniu. Ar fi mai cinstit sa se spuna "uite, noi vrem aia sau ailalta" decit sa se mistifice adevarul la cel mai grosolan mod posibil si sa se comploteze impotriva unor oameni a caror singura vina este ca exista.
Vreau sa va arat ceea ce nu stiti poate despre dvs, vreau sa va arat cine sinteti si de unde veniti, iar unde va indreptati... din pacate, nu va pot spune nici eu si nu va poate spune nimeni, pentru ca locul in care vreti sa ajungeti depinde de fiecare si nimeni nu are dreptul sa spuna cuiva ce sa faca.
Cu toate ca din pacate, nimeni nu va poate arata viitorul, cred insa intr-un destin bun al Romaniei si intr-un destin bun al celor 23 de milioane de oameni care in ciuda epocilor tortionare ale istoriei prin care au trecut trec sau vor mai trece, ramin aceiasi oameni inteligenti, creativi, spirituali, muncitori, cu simtul umorului, rabdatori si buni.
"O, Lo, asculta si invata, invata si asculta... pe Pamint nu este nimic mai grandios decit omul, iar in om nu este nimic mai grandios decit mintea" - Maestrii B
Multe parti din acest articol le-am scris sub indrumarea directa a unor maestrii Tibetani care spun ca "Romania va fi salvata de spiritualitatea ei".
Maestrii Tibetani spun ca toti oamenii de pe planeta sint legati de pamint prin niste "fire" invizibile care fac conectia intre energia telurica a Pamintului si forta vitala a corpului, cea care intretine viata in organism. La rindul lor, aceste "fire" vin direct din centrul galaxiei si ajung la Pamint filtrate si focalizate de alte citeva stele si de Soarele nostru care este tot o stea.
De fapt, energia telurica a Pamintului si forta vitala a corpului sint una si aceeasi energie, cea pe care maestrii Tibetani o numesc "prana". Exista o corespondenta directa intre energia telurica a locurilor in care se naste si traieste o populatie si nivelul ei de spiritualitate. In locurile in care aceasta energie abunda, se dezvolta de obicei mari civilizatii creeatoare care dau umanitatii mari religii si mari filozofii, descoperiri stiintifice, opere de arta, samd. In aceste locuri indicele de inteligenta, simtul artistic si fenomenul ESP (clarviziune, claraudienta, telepatie, telechinezie, puterea de a vindeca bolile prin bio-curenti, etc.) sint de obicei ridicate. Astfel, datorita acestei energii a planetei, oamenii pot comunica telepatic la distante mari, si multe alte lucruri care in realitatea conventionala par pure fantezii. Maestrii Tibetani spun ca pamintul Romaniei abunda in astfel de energie, mai ales in zonele muntoase.
Problema este insa, ca nu numai romanii, ci toti oamenii planetei s-au indepartat de natura pe care o abuzeaza cu iresponsabilitate, de legile si sursele spirituale pe care nu le mai inteleg. Ori natura se poate intoarce oricind cu furie impotriva oamenilor, iar acestia nu vor fi capabili sa primeasca ajutor de la sursele spirituale deoarece au incetat sa mai comunice cu acestea, nu mai "aud" si nu mai inteleg limbajul lor. Maestrii Tibetani spun ca intreaga civilizatie actuala este "saraca" si debalansata, deoarece se sprijina prea mult pe tehnologie si ignora partea spirituala. Daca miine s-ar intimpla un cataclism, oamenii nu ar fi capabili sa-l impiedice in ciuda realizarilor stiintifice si tehnologice extraordinare care s-au facut in ultimul timp. Aceasta, deoarece oricit de mult se straduieste omul, nu poate depasi anumite bariere si nu poate capata acces la alte dimensiuni pina cind nu evolueaza spiritual.
Prins intre colapsul tehnologic si lipsa de comunicare spirituala, omul s-ar trezi dintr-odata dezorientat si mai neajutorat decit un copil, intorcindu-se in timp record la stadiul de barbarie si semi-salbaticie din care cu mare greutate s-a desprins acum citeva mii de ani. In general vorbind, cu cit omul are la indemina mai putina tehnologie, cu atit trebuie sa se axeze mai mult pe partea spirituala pentru a putea compensa ceea ce ii lipseste.
Indiferent insa ce se intimpla in viata omului de zi cu zi, in viata popoarelor de la decada la decada sau in viata intreagii omeniri de la secol la secol, mai spun masterii Tibetani, nu vor pieri niciodata cei care isi pastreaza cele doua calitati care ii confera omului statutul de om si in acelsi timp, de fiinta Divina - identitatea si spiritualitatea. Orice s-ar intimpla, omul nu trebuie sa-si piarda niciodata credinta in Spiritul Creeator, increderea in el insusi si speranta intr-o zi mai buna care tot va veni odata si odata, indiferent cit de mult trebuie sa o astepti.
"Invatati sa construiti viitorul privind in trecut"
- Proverb chinezesc
Sint multi istoricii care sustin ca poporul roman a aparut si el, mai din greseala, mai din intimplare, pe cimpiile Carpato-Dunarene la o data improbabila, nu se stie cind - in orice caz mai la coada, dupa ce toti ceilalti inaltasera civilizatii monumentale - sau care emit teorii injurioase conform carora romanii (desi caracterizati printr-o omogenitate etnica pe care si-ar dori-o si alte popoare) sint rezultatul unei amestecaturi de triburi nomade si ramasite ale unor imperii in descompunere.
V-ati intrebat insa vreodata ce este istoria si cine sint cei care o scriu?... Se spune ca diferenta dintre Dumnezeu si istorici este ca primul nu poate schimba trecutul, pe cind istoricii o fac cu usurinta, acesta fiind singurul motiv pentru care Dumnezeu le face o favoare tolerindu-le existenta.
Istoria este, poate, una dintre cele mai arbitrare, cele mai iluzorii stiinte si tocmai de aceea, orice incercare de reconstituire a istoriei oricarui popor constituie o mare responsabilitate pe care un om cu bun simt nu si-o ia cu usurinta. Asa-zisele dovezi arheologice nu rezista mai mult decit citeva mii de ani. Oare cit de departe poate sa mearga cineva cu demonstratiile inapoi in timp, si pe deasupra, sa mai fie si sigur ca nu greseste?... Sint ridicole tentativele unora si altora care incearca sa acrediteze teorii sofisticate, conform carora ei "au fost cei dintii", ei "au creeat marile culturi", ei "au facut si au cistigat toate razboaiele" la care altii erau prea mici si neinsemnati ca sa participe, si in consecinta, ei sint cei care au toate drepturile si mai ales, dreptul de a hotari identitatea altora. Daca cineva isi aroga vreun drept, si-l aroga in virtutea altor considerente, dar in nici un caz acest drept nu este dat de istorie.
Celor care cred ca ei "au fost cei dintii", le amintesc totusi ca in 1959 o expeditie paleontologica chinezo-rusa condusa de dr. Chu Ming Chen, a descoperit in desertul Gobi o piatra care s-a dovedit a avea vechimea de un milion de ani si in care era imprimata talpa unui pantof perfect asemanator pantofilor pe care ii purtam in ziua de astazi. Asa ca... e cam greu de spus unde, cine si care au fost primii.
Ce s-a intimplat insa, inainte de acele citeva mii de ani, "istorisite" de arheologie sau teoria marilor culturi? Poate cineva sa spuna care a fost scenariul derulat pe Pamint acum 28 - 52 - 200.000 - 400.000 sau 1 milion de ani?... Poate sa spuna cineva cu exactitate cum a aparut omul pe Pamint ori daca ciclopii sau uriasii din miturile Biblice si Universale au populat vreodata planeta in realitate?... Care a fost implicatia civilizatiilor extra-terestre din galaxia Andromeda sau constelatiile si sistemele solare Lyra si Vega, Hyades si Aldebaran, Sirius, steaua Barnard, Arcturus cu Upsilon Bootes, Draco, Orion si Alnilam, Zeta Reticula, Pleiade cu Alcyone si Taygeta (M45) si altele in evolutia speciei umane?... Prin ce tehnica au fost inaltate piramidele din Egipt si statuile colos din Insula Pastelui?... Dezlegarea enigmelor care abunda pe planeta Pamint, de la Poarta Soarelui din Tiahuanaco si pina in Sumer si Himalaya - aceasta ar fi adevarata istorie a omului.
Asa cum este, insa, inteleasa si mai ales practicata in societatea super-materialistica in care traim de vreo trei sute si ceva de ani, istoria este cel mai adesea un mijloc de agresiune, ceva in genul "iesi tu din casa si serveste-ma la la masa... si mai fa-mi si pantofii". De fapt, nici nu e de mirare ca pe o planeta care pe zi ce trece, ofera tot mai putin comfort locuitorilor sai (datorita exploziei demografice, imputinarii resurselor materiale si mai ales, folosirii exclusive si intensive a energiilor conventionale - folosire care va da nastere in curind la dezechilibre ecologice si climaterice catastrofale), asa-zisele "istorii" sint facute si contra-facute in functie de interesele teritoriale, nevoia stringenta de hrana si energie.
Avind in vedere asadar, aceste fatete ale istoriei - definita de satiristul Ambrose Bierce ca "o naratiune (in cea mai mare parte falsa), de evenimente (cele mai multe neimportante), initiate de conducatori (in marea majoritate escroci) si duse la capat de oameni de rind (in cea mai mare parte ignoranti)"
- articolul de fata nu isi propune "sa faca istorie", ci doar sa expuna unele puncte de vedere care fac o conectie - zic eu, inedita - intre marile culturi ale lumii si cultura Carpato-Danubiana, si care in consecinta ridica interesante semne de intrebare.

CITEVA NOTIUNI SUMARE DE GEOMETRIE SACRA PRELUATE DE LA SCOALA MISTERELOR EGIPTULUI ANTIC A FARAONULUI AKHUNATON SI TEORIA CIMPURILOR UNIFICATE A LUI ALBERT EINSTEIN
Geometria sacra nu este sinonima cu configurarea unor linii pe o suprafata plana, ci reprezinta structura morfogenetica care se afla la baza realitatii si a matematicii. Cei mai multi fizicieni si matematicieni moderni considera ca numerele reprezinta limbajul realitatii, adevarul este insa ca formele sint cele care genereaza toate legile fizicii.
Geometria sacra reflecta miscarea Spiritului in vid, fiind un adevarat "ghid" al miscarilor necesare pentru a ajunge de la un punct initial la lumea tri-dimensionala. Daca dintr-un punct oarecare (considerat punctul de plecare a Spiritului in vid), se incepe miscarea, singurele directii in care se poate deplasa Spiritul sint in sus, in jos, inainte, inapoi, la stinga si la dreapta. Cele sase directii pot fi conectate initial intr-un patrat, apoi intr-o piramida si inca o piramida, ceea ce da nastere la un octahedron (un corp geometric cu 8 fete triangulare, 6 colturi si 12 margini). Prin miscarea de rotatie a octahedronului ia nastere o sfera. Daca sfera astfel formata incepe sa execute aceeasi miscare dupa cele 6 axe initiale (in sus, in jos, inainte, inapoi, la stinga si la dreapta), in final iau nastere 6 sfere inter-conectate, plus o a 7-a sfera in mijloc. Prin miscarea de rotatie a celor 7 sfere incep sa ia nastere obiectele tri-dimensionale.
Urmeaza alte etape intermediare, foarte importante de altfel (formarea "florii vietii", etc), dar a caror descriere nu isi gaseste locul in articolul de fata. Cert este ca in final rezulta cubul Metatron care incorporeza cele 5 solide Platonice (numite astfel dupa Plato, desi Pytagoras este cel care le-a descris cu 200 de ani inainte de Plato, numindu-le "solide perfecte" si desi in realitate, Pytagoras le-a preluat de la egipteni): cubul sau hexahedronul, tetrahedronul, octahedronul, dodecahedronul si icosahedronul.
Cele 5 solide Platonice sint baza lumii materiale. Nu exista practic nimic in Universul material, care sa incorporeze altceva decit cele 5 solide Platonice. Atomii sint sfere constituite dintr-un centru in jurul caruia norul electronic se misca cu 9/10 din viteza luminii. In diferite cristale, atomii se aliniaza in linie drepta, in triunghi, intr-un tetrahedron, un octahedron, un icosahedron sau un dodecahedron.
In 1973 cercetatorii fostului imperiu sovietic au publicat in "Komsomolskaya Pravda" rezultatul unui studiu comform caruia Pamintul nu este o sfera cum ne-am imaginat, ci un imens cristal cu dimensiuni angulare care dupa milioane si milioane de ani de miscare si eroziune, a capatat de fapt forma unei mingii. In concordanta cu cercetatorii sovietici, laturile angulare ale cristalului se afla acum sub scoarta terestra, forma cristalului fiind aceea a unui dodecahedron. Ulterior, alti cercetatori sovietici au elaborat o alta teorie conform careia Pamintul are o grila energetica constituita dintr-un dodecahedron si un icosahedron (douasprezece pentagoane si douazeci de triunghiuri echilaterale). De fapt, teoria grilelor Pamintului nu este de loc noua. Se spune ca in antichitate Socrate i-ar fi spus elevului sau Simmias ca "Pamintul adevarat privit de sus arata ca o minge alcatuita din douasprezece bucati de piele tesute intre ele".
Un studiu al sistemului rusesc a confirmat fapt-ul ca de-a lungul laturilor poligoanelor exista regiuni cu activitate seismica si vulcanica mare. Punctele corespunzatoare nodurilor grilei sint centrele unor schimbari mari in presiunea atmosferica si in consecinta, uragane uriase se formeaza in aceste puncte. Curentele atmosferice si oceanice urmeaza acelasi sablon. In aceste puncte se gasesc adeseori zacaminte bogate de minerale sau petrol. Vortexurile sint totodata locul unor anomalii magnetice. Unul dintre ele "cade" in Estul Floridei, in asa-numitul "triunghi al Bermudelor", cunoscut ca un loc de disparitie inexplicabila a navelor si avioanelor. La ora actuala, pe intregul glob, se cunosc douasprezece astfel de arii ale anomaliilor magnetice.
Evolutia civilizatiei umane este afectata de energia Pamintului. Multe dintre civilizatiile antice au inflorit in punctele de intersectie a poligoanelor. In ziua de astazi exista nenumarate aplicatii practice legate de curentele telurice si potentialul electric al atmosferei Pamintului, pe care unul dintre marile genii ale secolului XX, sirbul Nikola Testla, le-a intuit de altfel foarte bine. Anumite statii atomice moderne trebuie construite in locatii geomterice pentru a functiona corespunzator, iar sistemele de comunicatii ale submarinelor se folosesc de grilele energetice. Insasi bomba atomica este un dispozitiv geometric care necesita pozitionare geometrica pentru a fi detonata.

O SCURTA DIVAGATIE
HARTA ROMANIEI IN DIMENSIUNEA ASTRALA
In paranteza fie spus, sistemul grilelor este confirmat nu numai de constatarile practice, dar apare si daca te uiti la harta Pamintului in dimensiunea astrala cu "ochii mintii" - procedeu numit generic clarviziune. Nu stiu ce spun calculele super-sofisticate sau tehnologia ultra-avansata, insa pe harta Romaniei privita in dimensiunea astrala apar patru mari puncte energetice. Trei apar deosebit de active (ca niste tulumbe de fum gris, usor albastrui), unul in zona Muntii Lotrului - Muntii Retezatului, altul in zona Miercurea Ciuc si altul la S-V de Constanta si N-V de Mangalia. Ultimul pare a fi deosebit de important pentru echilibrul energetic al intregului teritoriu (un fel de nod de ghidaj al energiei telurice) si legat de alte puncte din zona Marii Negre. Acest punct avantajeaza din pdv energetic Mangalia. In dimensiunea astrala, Marea Neagra arata putin adinca in comparatie cu alte mari (ceea ce pare a fi un inconvenient), iar fundul marii coboara in trepte abrupte. Este ca si cum ai merge pe o cimpie insorita care coboara initial in doua - trei trepte line si apoi aluneci dintr-odata intr-un abis intunecos presarat cu caverne pe fundul marii, dar si pe peretii laterali stincosi si rosiatici. Cu exceptia petrolului despre care se stie, probabil ca in viitor vor mai fi descoperite alte doua zacaminte, dintre care cel plasat cel mai la S-E va fi exploatat, fiind cel mai mare si cel mai bun sau in orice caz diferit de exploatarile anterioare, aparind mai gras la pipait. In sfirsit, al patrulea punct energetic, mai putin activ, apare in zona Brasovului.
Bucurestiul apare strabatut de la N-E la S-V de o linie in zig-zag asemenea cifrei 4 stilizata, care imparte orasul in doua zone, cea de N-V mai compacta, cu un pamint negru-rosiatic si cleios, mai stabila din pdv tectonic, iar partea de S-E rarefiata, nisipoasa si vulnerabila, eventual puternic afectata in cazul unui seism serios. Instalatiile de gaze par a fi un hazard, nu tevile care se vad la suprafata, ci conductele ingropate in pamint si care trec pe sub asfalt. Partile liniare par a fi mai noi, din materiale mai bune, ceva nu e in regula insa cu partile de curbura si mai ales cu jonctiunile care apar vechi si ruginite, in pericol de a exploda si a produce foc. Partea de S-E a orasului apare legata energetic printr-o linie de zona Hirsova - Tandarei, iar din aceste puncte porneste spre muntii Vrancei o alta linie care se intinde de-a lungul unei falii ce seamana cu o prajitura Dobos (alcatuita din straturi de pamint galben-argilos care alterneaza cu citeva straturi de roca) si de-a lungul careia exista in interiorul pamintului o crevasa, o crapatura mare care se intinde pe citiva kilometri buni. Linia energetica care uneste partea de S-E a Bucurestiului cu "falia Dobos" pare a fi sensibila la energia eclipselor (mai exact a energiilor de dupa eclipsa), relatia dintre cele doua tipuri de energii fiind aceea dintre un pistol si un tragaci. Eclipsa din aceasta vara mi se pare extrem de periculoasa si in acelasi timp inceputul unui sir de eclipse care se vor intinde pe parcursul urmatorilor doi-trei ani si care vor afecta in mod vizibil cimpul electro-magnetic al Pamintului, intensificind activitatea seismica si vulcanica, mai ales a vulcanilor din zonele calde. Astfel multi vulcani considerati inactivi vor incepe sa erupa si altii noi vor apare in locuri in care nu s-ar fi putut banui existenta lor, toate acestea concomitent cu schimbari drastice in sabloanele climatice din jurul globului.
Un prieten bun din Romania pe care sincer il respect (asa cum ii respect pe toti cei care au un standard moral si sint devotati tarii lor, indiferent care este aceasta si indiferent de nationalitatea sau religia lor, cei carora le datoram cu totii atit de multe) si cu care am vorbit la telefon acum citeva luni cind i-am trimis spre publicare un interview cu subiect militar aparut initial in ZUM, m-a intrebat "ce cred" despre o anumita situatie. I-am raspuns ca "nu cred nimic". Aceasta insemna ca nu se va intimpla nimic, dupa cum de fapt nici nu s-a intimplat. Intr-adevar, vreau sa va spun ca asupra Romaniei nu planeaza pericol de razboi. In plus, in pofida presiunilor extraordinare, a tot felul de stratageme si tricuri care se folosesc si a "cererilor" repetate care se fac "cu jalba-n bat", Romania nu va fi dezmembrata sub nici o forma, desi pentru aceasta trebuie sa plateasca un pret greu, cu care e obisnuita de altfel. In ciuda dificultatilor economice care vor mai chinui oamenii inca un an si jumatate - doi, Romania va iesi din impas, in mare parte datorita unor resurse naturale (tot pamintul, saracul...) care urmeaza inca sa se descopere si sa fie exploatate. Singurul pericol real este acela al unei miscari seismice de o violenta nemaiintilnita. Nu vreau sa sperii pe nimeni, mai ales ca nu pot indica o data anume. Singurul lucru pe care pot sa vi-l spun este ca in holograma timpului viitor apare un peisaj de toamna, este ca si cind ar fi Septembrie, si desi miscarile seismice se produc in general seara sau noaptea, in imagine apare ca si cum ar fi ora prinzului a unei zile calde, insorite.
In dimensiunea astrala, pe harta Bucurestiului apar nori negri de fum care la ora actuala sint concentrati in special in partea de N-V, ca si cind in acea parte a orasului ar exista cele mai mari dispute, neintelegeri, certuri si ura. Doar v-am explicat mai inainte ca energia oamenilor are legatura directa cu energia telurica, precum si cu grila energetica a Pamintului care se afla in atmosfera. Tot ceea ce gindesc oamenii si felul in care vorbesc sau se manifesta se rasfringe ulterior asupra energiei telurice si a grilei atmosferice in acelsi mod in care energia telurica, cimpul electro-magnetic al Pamintului se rasfringe in permanenta asupra comportamentului uman. Ori de cite ori energia oamenilor devine mult prea negativa, da nastere la fenomene de nedorit, cum ar fi schimbari catastrofale ale vremii, miscari tectonice de anvergura, samd. Norii care planeaza asupra Bucurestiului sint ura si agresivitatea pe care oamenii o manifesta unii fata de altii, violenta limbajului, crimele si injustetea care s-au perpetuat de-a lungul anilor, durerea celor asupriti si neputinciosi vis-a-vis de cruzimea si egoismul celor puternici, samd. Vreau sa va spun ca astfel de nori energetici (nori karmici) apar nu numai in acest punct al globului, ci si in altele in care oamenii au purtat razboaie singeroase, unde au existat convulsii sociale masive insotite de violenta sau unde oamenii au suferit peste limita umana. Uneori acesti nori planeaza asupra unor astfel de regiuni pentru ani si ani de zile, de cele mai multe ori pentru zeci sau sute de ani, pentru ca in final sa se manifeste in planul fizic sub forma calamitatilor naturale. Din acest punct de vedere proverbul romanesc "nu-i mai rabda pamintul" este cit de se poate de adevarat si intelept. Nu vreau sa mai spun nimic, insa exista un continent (slava Domnului, nu America) care a fost abuzat si are "inmagazinate" de sute de ani astfel de stocuri de energie karmica si care, zic eu, va experimenta probleme majore (pina la disparitie in apele oceanului) in primii citiva zeci de ani ai secolului viitor din aceasta cauza. Nu stiu ce planuri de jaf si cotropire mai au oamenii pentru secolul care vine, dar sa vedeti ce planuri de anvergura are Dumnezeu cu oamenii de data aceasta! Tot ceea ce pot sa va spun este ca prin fenomenul de procesiune a echinoxurilor, reorientare a stelei polare si schimbare a cimpului electro-magnetic al Pamintului, vor avea loc o "purificare" a planetei si mai ales, a constiintei oamenilor. Tot ceea ce va trece "testul purificarii" va continua sa existe intr-o alta dimensiune, iar pentru toti ceilalti acest fenomen Cosmic care "bate la usa" va fi sfirsitul civilizatiei lor.
Sint inspaimintatori acesti nori grosi si intunecati, ca de vata, care se invirtesc deasupra Bucurestiului si dinspre care se aud zgomote care seamana cu mugetele unor animale ranite. Este ca si cum cineva ar scrisni in permanenta din dinti, iar din cind in cind din vortexurile energetice ale norilor se aude venind cite un urlet prelung care seamana cu urletul unor lupi infometati in noptile de iarna - este ca si cum s-ar auzi un urlet de moarte. Dupa cum am spus mai inainte, norii sint stationati de multi ani asupra partii de N-V. Important este sa nu treaca linia care din pdv energetic desparte orasul in doua, de la N-E la S-V (sos. Afumati, Colentina, Calea Rahovei, sos. Alexandriei).
Nu as fi spus absolut nimic despre acest cutremur, daca nu as fi crezut ca lucrurile pot fi oarecum schimbate, sau poate chiar oprite din evolutia lor. Am invatat de-a lungul anilor ca nu are nici un rost sa previi pe cineva daca prin aceasta nu-i poti schimba soarta. De multe ori, n-are rost sa te previi nici chiar pe tine insati. Am prevenit atit de multi oameni si pina la urma, acestia au facut ce au facut si tot acolo au ajuns, astfel incit am ajuns si eu la concluzia ca orice clarviziune este de multe ori inutila. Explicatia este data de legea karmei, cu alte cuvinte, chiar daca stii ceva cu precizie, nu poti totdeauna sa impiedici sau sa influen-tezi desfasurarea evenimentelor pentru ca nimanui nu ii este permis sa intervina si sa schimbe karma pe care o au oame-nii. In 1988 i-am spus unui prieten, un baiat extrem de capabil si un om deosebit, ca daca nu este atent, va muri la 42 de ani. Desi a trait cu obsesia acestor cuvinte in cap, tot nu a fost atent si a murit in Iulie 1996, cu 3 luni inainte sa implineasca 43 de ani.
Asadar, v-am spus toate acestea despre harta astrala a Bucurestiului, nu ca o prezicere - de-oarece fereasca Dumnezeu sa se implineasca asemenea preziceri si sper sa gresim noi, clairvoyantii - ci in speranta ca oamenii vor deveni mai toleranti unii fata de altii, iar clasa politica conduca-toare mai responsabila fata de poporul pe care a fost aleasa sa-l conduca, mai induratoare si mai compasionata fata de cei multi si neputinciosi, in sfirsit in speranta ca oamenii isi vor intoarce fata spre Dumnezeu, astfel incit acesti nori grosi de energie karmica se vor risipi si nu se va ajunge la un climax catastrofal. Este o mare tristete ca cei mai multi din clasa politica conducatoare a Romaniei (cu exceptia citorva figuri publice si a altor citiva care stau in umbra - pentru care oamenii de conditie de oriunde au respect chiar daca nu se manifesta) sint atit de egoisti, rapace si lipsiti de clementa fata de oamenii care i-au ales... de altfel in mod foarte democratic, nu-i asa?
Unde s-a mai pomenit ca intr-o tara Europeana si intr-un oras considerat odata "micul Paris", femeile sa-si abandoneze ori sa-si vinda copiii fara sa le pese unde ajung acestia sau ce se intimpla cu ei?... Pentru care motiv batrinii - care de la Kominternul Anei Pauker pina la democratia originala a lui Zoe Petre, au fost generatia macelarita, prostita cu tot felul de sloganuri si sacrificata fara mila - trebuie sa ramina fara case si sa ajunga sa cerseasca pe strazi?...
Cum este posibil ca oameni amariti sa ajunga sa-si puna reclama la mica publicitate din ziare despre vinzarea unui rinichi, pentru a-si putea plati datoriile ori in speranta ca astfel vor putea asigura un trai mai omenos familiilor lor?... Oare nu va dati seama ca s-a ajuns deja la anomalii sociale absolut inadmisibile? Cum veti raspunde pentru toate acestea in fata istoriei?... Oameni buni, in ceasul al doisprezecelea, mai intorceti-va fata catre Dumnezeu, caci veti vedea ce n-ati mai vazut de cind sinteti. Fereasca Dumnezeu, daca acest cutremur cataclismic va avea loc, va urca undeva catre limitele maxime de intensitate si va dura ingrozitor de mult. Multe cladiri, precum si o biserica cu peretii albi din centrul orasului se vor scufunda pur si simplu, iar alte biserici tot din centru vor exploda, prefacindu-se in milioane de cioburi de caramida rosie. Nu e niciodata prea tirziu sa-ti aduci aminte de Dumnezeu. Nu stiu ce altceva ar mai trebui spus, poate doar inca odata, sa se acorde atentie conductelor subterane de gaze si a tot ceea ce este inflamabil sau care ar putea exploda (mai ales in centru si partea de S-E a orasului), deoarece se vad focuri mari care ies din pamint si care vor necesita doua-trei zile si eforturi disperate pentru a putea fi stinse.
As putea sa va mai spun multe alte lucruri, dintre care unele "politice" ca sa le spunem asa, care "se vad" in holograma viitorului, insa nu o fac deoarece acesta nu este un articol politic in primul rind si in al doilea rind, pentru ca orice fel de preziceri politice sint speculate si mistificate de cei care spera ca ei vor fi "alesii Domnului" pentru scaunele prezidentiale, regale si de orice alt fel - nu are importanta ce fel de scaune, numai scaune de domnie sa fie.
Acum zece ani, in Iunie 1989, Doris - o americanca din Florida, clairvoyanta de exceptie cind vrea ea si prietena buna cu care am colaborat multi ani - a prezis cu lux de amanunte caderea lui Ceausescu, oamenii si soldatii care urmau sa fie scosi in strada si sa moara, si toate evenimentele pe care astazi le numim "revolutie", indicind cu claritate luna Decembrie 1989. Deoarece ziarul meu nu exista la acea vreme, iar in Romania nu se puteau publica materiale cu subiecte "para-normale", am introdus-o pe Doris la "Universul" domnului Buhoiu pe care l-am indemnat cu insistenta sa publice prezicerile lui Doris. Era terifianta si in acelasi timp alarmanta viziunea lui Doris in care pe strazile Bucurestiului apareau la sfirsitul anului '89, oameni impuscati plini de singe cazind in genunchi in zapada, aeroportul inconjurat de soldati, samd. Dupa cite mi-amintesc, "Universul" a publicat intr-adevar citeva articole.
Ulterior, alte preziceri ale lui Doris au mai aparut in ZUM. O fateta nostima a intregii povesti este ca dupa ce previziunea lui Doris cu privire la Decembrie '89 s-a implinit, aceasta a fost contactata de intermediari ai unor "persoane" foarte "sus-puse" care jinduiau la conducerea Romaniei si voiau sa afle ce le rezerva viitorul. Nu mai stiu ce aiureli le-a spus Doris, insa "persoanele sus-puse" impreuna cu intermediarii lor ar trebui sa afle cu aceasta ocazie ca Doris, desi este o clairvoyanta de talie, din pacate nu prea stie unde se afla Romania pe harta lumii.
In sfirsit, tot ceea ce pot sa va mai spun, este ca urmatoarea schimbare politica va fi adusa de o coalitie nationalista de centru
(coalitie care de fapt, si din pdv logic este singura formula care mai poate schimba lucrurile in bine pentru Romania).
Eclipsa din vara aceasta va modifica multe din istoria si politica tarii. Initial, efectele vor fi negative, insa impactul ulterior va fi pozitiv, marcind o schimbare in bine a constiintei oamenilor, un fel de "trezire" daca vreti, astfel incit toata lumea va pune mina de la mina pentru redresarea situatiei generale.
Revenind la punctele energetice, logic este ca trebuie sa fie cu mult mai multe decit cele patru de care v-am vorbit inainte si pe care le vad eu, luind in consideratie numai zona Vrancei, de exemplu. De asemeni, in Transilvania trebuie sa se afle astfel de puncte (pe care insa eu nu le discern), avind in vedere ca in zona Muntilor Apuseni apare o fisie foarte luminoasa si rarefiata care trebuie sa fie echivalenta unui zacamint. Fisia respectiva este constituita din doua potcoave care se afla la baza Muntilor Apuseni si se suprapun in mare parte. Perceptia mea ca in aceasta zona vor fi descoperite in viitor, nu mai mult de doi-trei ani, zacaminte valoroase ale unui minereu depozitat supra-etajat in doua pungi aflate la adincimi diferite. Nu stiu despre ce minereu poate fi vorba (nu este aur, dar straluceste puternic sub forma unor raze), insa aceasta descoperire viitoare poate face o mare diferenta pentru economia Romaniei. Cred insa ca exploatarea lui va fi la inceput un motiv de discordie din cauza strategiei si a mijloacelor de exploatare care se vor dovedi insuficiente sau neadecvate. De asemeni, exploatarea acestui minereu poate creea dezechilibre in curentii telurici ai zonei, fiind intr-un fel contra-indicata, iar una dintre cele mai mari nebunii pe care o poate face omul este sa se joace cu curentii telurici.
De asemeni, la Nord de Tirgu-Jiu exista o zona vulcanica in formare, respectiv a inceput de mult timp sa se acumuleze o energie care fierbe adinc, care "uruie" la 6 kilometri in interiorul Pamintului si care deocamdata este imperceptibila, dar care se va manifesta in viitor sub forma unui vulcan tinar care va erupe, periclitind doua masive muntoase si trei sate aflate in panta pe masivul din dreapta.
Mai sint multe alte lucruri care se vad pe harta Romaniei in dimensiunea astrala. De exemplu, undeva in padurile de pe dealurile care inconjoara comuna Jaristea de pe linga Focsani exista o mica comoara care a fost ingropata de un mic domnitor, logofat sau curtean cu un grad foarte inalt, care a fugit ca sa-si salveze viata si aplanuit sa se intoarca intr-o buna zi sa-si dezgroape comoara, dar nu a apucat sa se mai intoarca niciodata. Nu pot sa-l localizez foarte bine in timp, cred ca vorbim de cineva care a trait in secolele XVII - XVIII, insa in orice caz in pamint se vad doua ladite mai mari si una mai mica, in care se gasesc vreo doua perechi de paftale de aur uriase, podoabe femeiesti din pietre semi-pretioase gen chihlimbar sau agate, monezi dintre care unele de aur cu o dimensiune neobisnuit de mare si unele documente, citeva ceasloave legate in piele care contin mai mult date adminstrative si citeva suluri cu un scris pe care nu pot sa-l inteleg si care intr-adevar au valoare istorica. Toate acestea vor fi descoperite intr-o buna zi din greseala de taranii localnici si vor intra in patrimoniu. In Marea Neagra, dupa parerea mea exista o zona de forma aproximativ circulara, unde apa este mica si care apare "moarta", in care viata aproape ca a incetat sa mai existe datorita lipsei de respect a omului fata de natura, iar alte doua asemenea zone mai mici deocamdata, aflate mai la Sud si la S-E, sint in formare. Alte lucruri se vad pe fundul marii si in peretii laterali, milioane de alte lucruri in scoarta terestra (cum ar fi zacaminte de gaze nedescoperite inca), insa descrierea tuturor acestor lucruri nu isi gaseste locul in articolul de fata si de fapt in nici un fel de articol.
Acesta este felul in care vad eu harta Romaniei in planul astral si v-am spus toate acestea numai pentru a intelege ca nu numai oamenii sint vii - ci planeta este o fiinta vie, in "venele" careia curge viata care genereaza toate bogatiile de care ne folosim si cu care reusim sa supravietuim in aceasta dimensiune frustranta a limitarilor. Este numai in dezavantajul oamenilor ca au incetat sa inteleaga ideea de unitate a naturii si a intregului Univers. Daca o tratezi cu intelegere si respect, natura iti va oferi ea singura tot ce ai nevoie ca sa supravietuiesti. In caz contrar, este atit de usor si simplu pentru natura sa se descotoroseasca de prezenta incomoda a omului incit trebuie sa fii de-a dreptul inconstient pentru a sfida pamintul care te tine si te hraneste.
Viata din "venele" Pamintului este energia descrisa de modelul grilelor al cercetatorilor rusi. Iar modelul grilelor rusesc nu este nimic altceva decit este energia "chi" descrisa de chinezi, "ki" descrisa de japonezi, "mana" in limba nativilor din Hawaii, "ka" descrisa de egiptenii antici si "prana" descrisa de hindusi. Aceeasi energie "curge" in noi si ne da viata, fiind energia vitala din meridinale corpului pe care medicina traditionala chineza o "regleaza" prin acupunctura si care in planul astral apare stralucitoare, de un verde-fluorescent intens.
Solidele perfecte descrise cu multe mii de ani in urma de geometria sacra a faraonului Akhunaton sint cheia intelegerii nu numai a energiei telurice a Pamintului, ci a multor secrete, printre care si cheia intele-gerii cimpului magnetic al omului.
Mitoza este procesul de diviziune celulara prin care ia nastere organismul uman. In cursul acesteia, zigotul (rezultat din contopirea ovulului cu spermatozoidul) se divide in 4 celule - care nu sint altceva decit un tetrahedron inscris intr-o sfera - apoi in 8 celule care constituie o stea tetrahedronica. Steaua tetrahedronica din aceasta faza a mitozei va alcatui centrul geometric al viitorului organism, va ramine situata la baza coloanei vertebrale in zona perineului, toate cimpurile si grilele energetice ale organismului raminind centrate pentru restul vietii in jurul acestei stele. Omul are trei corpuri: ficic, mental si emotional. Cimpurile energetice din jurul corpului uman, sint alcatuite din trei stele tetrahedronice corespunzatoare corpurilor fizic, al celui mental si al celui emotional.
O stea tetrahedronica este alcatuita din doua tetrahedroane, respectiv doua piramide cu fete triunghiulare intre-patrunse (astfel incit steaua tetrahedronica seamana cu steaua lui David, numai ca este tri-dimensionala si are opt colturi). Cele doua tetrahedroane reprezinta energia masculina (tetrahedronul cu virful in sus) si energia feminina (cel cu virful in jos) aflate in balanta. Cimpul stelei tetrahedronice mentale este de natura electrica, masculina si se roteste spre stinga. Cimpul stelei tetrahedronice emotionale este de natura magnetica, feminina si se roteste spre dreapta. Cimpul stelei tetrahedronice a corpului fizic nu se roteste. Exista un tub care strabate organismul si care uneste virfurile celor trei stele tetrahedronale (ale corpurilor mental, emotional si fizic). Daca invatam cum sa circulam energia ("prana" sau "ka") prin acest tub (inter-conectind corpul mental sau mintea, corpul emotional sau inima si corpul fizic) printr-o ratie geometrica specifica si cu o anumita viteza, determinam si rotirea stelei tetrahedronice a corpului fizic. Astfel se ajunge la creearea unei "MerKaBa", adica la rotirea in directii opuse a cimpului electro-magnetic care incorporeaza atit corpul fizic, cit si spiritul.
In egipteana veche "Mer" defineste cimpurile de energie care se rotesc, "Ka" inseamna spirit si "Ba", corp sau realitate, iar in limba ebraica Mercaba se traduce prin "trasura" (adica vehicol luminos). Cimpurile de lumina ale unei MerKaBa, care se rotesc in directii opuse constuite un vehicol care poate calatori oriunde in timp si spatiu. Daca cineva stie sa-si activeze MerKaBa, acesta poate calatori instantaneu oriunde in Univers si se poate transpune instantaneu oriunde in timp, metode - popularizate de altfel ca "stiintifico-fantastice" in filmele si romanele de fictiune - sub numele de "tele-portare" si "tunelul timpului".
MerKaBa este asadar o metoda de propulsie anti-gravitationala si un vehicol de calatorie spatiu-timp. Aceasta a fost initial descrisa la scoala misterelor faraonului Akhunaton, apoi cunoscuta de mentorii spirituali ai religiilor din toate timpurile, masterii si yoghinii din Himalaya, transmisa ca "un secret" din generatie in generatie in jurul lumii de-a lungul veacurilor si mileniilor. Desenul lui Leonardo da Vinci arata de exemplu, ca acesta avea cunostinta de conceptul MerKaBa. In lumea contemporana a fost "redescoperita" de catre Einstein prin Teoria Cimpurilor Unificate publicata pentru prima oara in 1925-27.
Avind in vedere ca depasirea barierei spatiu-timp implica nivele de vibratie foarte inalte, chiar daca cineva invata (prin practica yoghina) sa-si construiasca MerKaBa, daca nu are o dezvoltare spirituala corespunzatoare, nu va reusi sa controleze vibratiile respective si nu va reusi sa ramina in dimensiunea in care calatoreste.
Cimpul electro-magnetic al omului are asadar o imagine geometrica, a unei stele cu centrul in regiunea perineului la baza coloanei vertebrale care se intinde pe un diametru de 16,80 metri. Virful tetrahedronului masculin se afla totdeauna deasupra capului si are lungimea unei miini. Baza tetrahedronului masculin se afla deasupra genunchilor daca stati in picioare, iar daca va asezati, baza se muta in consecinta, aproape de podea sau pamint. Daca stati intins pe pamint, jumatate din tetrahedronul masculin se afla in pamint. Baza tetrahedronului feminin se afla totdeauna in regiunea plexului solar, fie ca stati in picioare sau pe scaun. Daca stati in picioare, virful tetrahedronului feminin intra (cit lungimea unei miini) in pamint. Daca stati pe un scaun, virful se muta in jos corespunzator. Daca stati
intins pe pamint, mai mult de jumatate din tetrahedronul feminin intra in pamint.
Aceasta metoda de propulsie anti-gravitationala si vehicol spatiu-timp a fost folosita de mentorii spirituali sau masterii tuturor timpurilor. Ceea ce cunoastem din religie sub numele de ascensiune sau "inaltarea la ceruri" este de fapt, o metoda de a "te muta" in mod constient dintr-o lume dimensionala intr-alta, luindu-ti si corpul fizic cu tine, folosind principiul MerKaBa. Ascensiunea este diferita de resurectie sau "inviere" care inseamna sa mori si sa-ti refaci corpul de lumina ulterior in alta dimensiune.
Isus din Nazareth, al carui nume real era de fapt Immanuel, a fost un astfel de master, care a trait multi ani in Tibet inainte de a aparea ca propavaduitor al religiei crestine in Ierusalim. Nu se stie prea mult despre viata secreta a lui Isus in Tibet (decit citeva date sumare despre trecerea lui pe linga muntele Everest si sederea lui la Lasha, locul in care palatul lui Dalai Lama a fost construit in secolul XVII), cert este insa ca daca astazi el ar trai pe Pamint, ar fi considerat un yoghin, un sadhu, un master sau mahavatar - manifestarea lui Dumnezeu pe Pamint. Exista in jur de 2000 de masteri care prin fenomenul de ascensiune au ajuns in alte lumi dimensionale ale Pamintului si contribuie in mare masura la mentinerea echilibrului planetar. Acestia sint imortali, pot manifesta oricind un corp fizic aparind din cind in cind in lumea materiala si traind vesnic tineri cite doua - trei sute de ani, dupa care dispar nu se stie unde. Sint un izvor de invataturi si intelepciune, precum si al unor minuni greu de crezut sau conceput pentru nivelul actual de dezvoltare al mintii umane - trec prin pereti, leviteaza, "calca pe apa", stau nemiscati fara sa consume absolut nimic cite 45 de zile, stau ingropati cu lunile sau cu anii dupa care revin la viata, materializeaza si dematerializeaza obiecte, comunica telepatic cu toti cei care pot sa-i "auda" indiferent unde se afla acestia, raspund la intrebari si explica, deschid dimensiuni astrale, reverseaza situatii si intervin in legea karmei, vindeca boli, binecuvinteaza pomi care incep sa infloreasca continuu in timpul iernii si alte lucruri care iti taie rasuflarea. Stelele tetrahedronice, respectiv cimpurile electro-magnetice, exista nu numai in jurul corpului uman, ci si in jurul tuturor planetelor si al Soarelui, dovedind inca odata, in acest fel, ca planetele au viata si sint vii ca si noi. Daca se inscrie o stea tetrahedronica intr-o sfera, cele doua baze ale celor
doua tetrahedroane vor atinge sfera la 19,5 grade Nord si Sud. Pata rosie a lui Jupiter se afla la 19,5 grade latitudine, marea pata intunecata a lui Neptun se afla la 19,5 grade, se crede ca si Uranus are o pata intunecata tot la 19,5 grade latitudine Sudica, iar Saturn are doua benzi ca doi nori la 19,5 grade latitudine Nordica si Sudica. Pe Pamint vulcanul Maunakea din Hawaii se afla la 19,5 grade latitudine Nordica. Activitatea petelor Solare este cea mai intensa la 19,5 grade latitudine Nordica si Sudica. Exista asadar, pe orice planeta, o puternica concentrare a energiilor planetare la 19,5 grade latitudine Nordica si Sudica. In jurul tuturor planetelor exista trei stele tetrahedronice care se rotesc si creeaza cimpuri electro-magnetice.
Avind in vedere ca steaua tetrahedronica reprezinta un factor cheie in intelegerea cimpurilor magnetice ale omului, planetelor si Soarelui, in intelegerea vietii, creatiei si evolutiei in Univers, nici nu e de mirare ca steaua lui David (cunoscuta in antichitate si sub numele de "sigiliul lui Solomon") a devenit un simbol atit de important si de venerat. Steaua lui David cu 6 colturi nu este altceva decit reprezentarea bi-dimensionala a stelei tetrahedronice tri-dimensionale cu 8 colturi.

OCTOGONUL IN JURUL LUMII
Aflat intr-o vizita in India, in 1868, colonelului englez James Churchward i s-a permis accesul la anumite documente antice religioase secrete, o "biblioteca" de tablite de piatra scrise in limba Naacal, care dezvaluiau existenta a unui vast continent in mijlocul Oceanului Pacific. Documentele atestau ca numele respectivului continet era Mu (ceea ce in traducere inseamna "Pamintul-mama"), acesta gazduind o civilizatie infloritoare si incredibil de avansata pentru o epoca istorica aflata cu zeci si sute de mii de ani in urma. Stiinta locuitorilor continentului Mu era cu mullt mai avansata decit ceea ce cunoastem noi astazi, printre altele acestia avind abilitatea de a manipula gravitatia.
In concordanta cu tablitele Naacal, omul a aparut pentru prima oara pe Pamint in continetul Mu, acum 200 de milioane de ani. In cele din urma continentul Mu (rebotezat ulterior Lemuria de catre naturalistul englez Philip Sclater deoarece acesta a considerat ca speciile de lemurieni au evoluat initial acolo), s-a scufundat in urma
unui cataclism provocat de emisii de gaze inmagazinate in caverne uriase aflate sub fundul oceanului. Din fostul continent Mu, au ramas pina in ziua de astazi numai Australia si citeva insule, printre care Hawaii, Tonga si Insula Pastelui. Este interesant de notat faptul ca in limba nativa a locuitorilor din Hawaii se regaseste si astazi numele de "Mu" atribuit legendarului continent din care insulele lor au facut odata parte.
In concordanta cu cercetarile colonelului Churchward, locuitorii continentului erau monoteisti, practicind cultul Soarelui, acesta fiind considerat ca o expresie fizica a Divinitatii (Divinitatea fiind Soarele spiritual care nu se poate vedea).
Soarele era reprezentat printr-o stea cu opt colturi (care se poate inscrie deci, intr-un octogon), cu un cerc in mijloc. Tot dupa marturia colonelului Churchward, insusi blazonul regal al tarii Mu, avea drept simbol steaua cu opt colturi si o cruce in interiorul acesteia. Se pare ca steaua cu opt colturi, precursoarea octogonului, descoperita de colonelul James Churchward in arhivele religioase din India, este unul dintre cele mai vechi simboluri Solare din lume, vechimea acestui simbol atestata in documente, fiind de 35.000 de ani B.C.
Este de necontestat faptul ca cea mai grandioasa civilizatie care s-a dezvoltat in emisfera Vestica si una dintre cele mai marete care au evoluat vreodata pe Pamint, a fost cea mayana. Dovezile arheologice si sursele istorice atesta ca asa-numitii indieni Maya sint o populatie mongoloida care a parasit Asia in doua valuri, cu 28.000 si 12.000 de ani in urma, a traversat strimtoarea Bering si continentul Nord American, stabilindu-se in final in America Centrala, pe teritoriul care astazi este impartit intre Mexic, Honduras, Belize si El Salvador. In parte aceleasi surse si in plus cele oculte, acrediteaza ideea ca acestia ar fi fost initial o populatie refugiata din Atlantida, continentul scufundat cu 12.000 de ani in urma in apele oceanului Atlantic. Cert este ca mayanii au dezvoltat un sistem de scriere hieroglifica care nici macar astazi nu a putut fi descifrat in totalitate, sisteme matematice, astronomice si astrologice complexe, precum si un calendar atit de exact, incit acesta poate indica cu precizie orice zi dintr-o perioada de 370.000 de ani.
De fapt, mayanii (ca si urmasii acestora, aztecii, ca de altfel intreaga populatie de amer-indieni a Americii Centrale) foloseau doua calendare diferite. Un calendar solar dupa care se orientau cei care se ocupau cu agricultura, legile si finantele. Acesta era alcatuit din 18 luni de cite 20 de zile fiecare (insumind asadar 360 de zile), plus 5 zile la sfirsitul anului, considerate de altfel nenorocoase. Anii bisecti erau ignorati pentru un interval de 52 de ani, la sfirsitul caruia se adaugau 13 zile (recuperindu-se astfel zilele ignorate), si intregul ciclu se relua de la inceput. Cel de-al doilea calendar, numit "calendarul sacru", era cel dupa care se desfasurau evenimentele religioase, festivalele si prezicerile, fiind alcatuit din 13 saptamini a cite 20 de zile fiecare, cu un total deci, de 260 de zile. Atit calendarul civil, cit si cel religios erau urmate in paralel, ajungindu-se ca acestea sa aiba aceeasi pozitie unul fata de altul la sfirsitul unui interval de 52 de ani.
In 1952 a fost descoperit la Palenque in Mexic, un mormint (de fapt singurul de acest fel din intreaga America Centrala) a carui constructie este foarte asemanatoare cu cea a asa-zisului mormint al lui Cheops aflat in Marea Piramida de la Giza din Egipt. Se presupune ca mormintul este al lui Pacal Votan, despre care legendele mayane povestesc ca ar fi fost un initiat care a descins in peninsula Yucatan, aducind cu el fantastice cunostinte universale. Pe piatra care acopera sarcofagul se afla sculptata o scena care il infatiseaza pe eroul mayan in ceea ce pare a fi un vehicol spatial, asemanator unei cabine de avion sau navete spatiale din zilele noastre.
Intre nenumaratele vestigii mayane s-a mai descoperit un basorelief format din trei cercuri concentrice. Cercul exterior este alcatuit din 20 de hieroglife mayane, iar urmatorul din 13, cele doua reprezentind asadar calendarul sacru mayan. In sfirsit, cel de-al treilea cerc este alcatuit din opt grupuri de cite trei linii, unele continue, altele discontinue, aranjate sub forma unui octogon. In mijlocul octogonului se gaseste un insemn (asemanator simbolului Yin - Yang chinezesc), simbol numit Hunab Ku si care tradus inseamna "Cel care confera miscare si masura". Hunab Ku este, in simbolistica mayana, centrul galactic, centrul Caii Lactee, de unde este emisa energia care parvine atit Soarelui (steaua centrala a sistemului nostru solar), cit si Pamintului. Termenul de "miscare" (incorporat in numele simbolului) se refera la propagare, iar cel de "masura", la ritm si periodicitate – stiut fiind faptul ca diversele forme de energie se propaga in ritmuri diferite, fenomen care da nastere la configuratii energetice variate.
In Muzeul National de Antropologie din Mexico City se afla expus un calendar solar aztec, un basorelief sculptat pe o piatra
circulara cu un diametru de 3,7 metri si cu greutatea de 25 tone, care a fost descoperit in zona orasului respectiv in anul 1790. In partea centrala a calendarului se afla fata zeului solar Tonatiuh, aceasta fiind inconjurata de 4 dreptunghiuri. In dreptunghiurile respective sint reprezentate incarnarile anterioare ale zeului Soare.
In sistemul cosmogonic mayan era acrediata ideea ca 4 lumi diferite ar fi existat inaintea celei prezente. Lumile anterioare, impreuna cu incarnarile zeului Soare, ar fi fost distruse de catastrofe in urma carora specia umana aproape ca a disparut de pe fata planetei.
In primul dreptunghi (asociat cu punctul cardinal Vestic) este sculptat capul unui jaguar, deoarece prima lume a fost distrusa de 4 jaguari, jaguarul fiind o reprezentare - in conceptia mayana - a Zeului Creator Tezcatlipoca. Cel de-al doilea dreptunghi (asociat cu Nordul) il infatiseaza pe Sarpele cu pene, "Zeul celor 4 Vinturi", deoarece a doua civilizatie a planetei a fost distrusa de uragane cataclismice. Cel de-al treilea dreptunghi (asociat cu Estul) infatiseaza un dragon, "Zeul celor 4 fulgere si trasnete" care a distrus a treia civilizatie umana. Si in sfirsit, al patrulea dreptunghi (asociat cu Sudul) infatiseaza o sopirla, "Zeul celor 4 ape", deoarece ultima civilizatie a fost distrusa de un potop cataclismic care a durat 52 de ani si din care au scapat doar un barbat si o femeie, desigur cu scopul de a continua evolutia speciei umane. Este interesanta aceasta alegorie a carei ultima parte aminteste de legendarul potop al lui Noe descris in Vechiul Testament si de tragedia locuitorilor continentului Atlantida scufundati in apele oceanului acum 12.000 de ani, ai caror urmasi directi, mayanii se pare ca au fost.
Cel de-al cincilea Soare, reprezentat in mijlocul calendarului, este "Soarele celor 4 cutremure" si prevesteste sfirsitul civilizatiei actuale in urma unor curemure cataclismice, atit de puternice cum nu au mai fost vreodata pe aceasta planeta, si care vor veni de undeva din partea de Vest. Este foarte straniu si un semn de rau augur, faptul ca extrem de precisul calendar mayan care incepe numaratoarea anilor prezentului ciclu cu data de 12 August 3113 B.C., se opreste la data de 21 Decembrie 2012 A.D. Aceasta perioada insumeaza 5125 de ani, durata a 13 baktuni sau a unei asa numite epoci creatoare.
Probabil ca exista pe undeva o similitudine intre mitul celui de-al cincilea Soare mayan si Apocalipsa lui Ioan din Noul Testament care prevesteste aparitia, la sfirsitul mileniului al doilea, a "unui cer nou si
unui pamint nou, pentru ca cerul dintii si pamintul dintii pierisera si marea nu mai era". Calendarul mayan prezinta 21 Decembrie 2012 ca data la care va avea loc colapsul tehnologic total si sfirsitul actualei civilizatii.
Mai sigur este insa faptul ca exista o similitudine intre miturile cosmogonice si antropologice mayane si cele Tibetane. Astfel, in Doctrina Secreta Tibetana (pastrata cu mare grija si transmisa de mii si mii de ani din generatie in generatie), se atesta existenta, pina la ora actuala, a 5 rase si civilizatii umane - primele 4 disparute, fiecare la rindul ei, in urma unui cataclism devastator. Doctrina Tibetana se afla in contradictie totala cu teoria Darwinista, conform careia omul a evoluat din maimutele antropoide.
Ceea ce sustine aceasta este ca omul a aparut pe Pamint in forma lui fizica, materiala, cu mult mai multe milioane de ani in urma decit sustin teoriile stiintifice contemporane. Primele doua rase umane au fost imateriale si asexuale. Doar a treia rasa a capatat corp material si sex diferentiat, aceasta rasa fiind cea a lemurienilor (locuitorii continentului Mu din Pacific), ai caror urmasi sint in ziua de astazi indigenii arborigeni ai Australiei si rasele de culoare raspindite pe intreaga suprafata a globului.
Cea de-a patra rasa a fost cea a atlantizilor, urmasii directi ai acestora fiind astazi toate rasele mongoloide (respectiv asa-zisele "piei rosii", ameri-indienii din cele doua continente americane, eschimosii, precum si intreaga populatie de culoare galbena din Asia), de asemeni rasele semitice si cele albe. Datorita eruptiilor vulcanice si jocului placilor tectonice (cauzate de schimbari ale cimpului electro-magnetic al Pamintului), continetul Atlantid a suferit de doua ori, in ultimii 800.000 de ani, modificari ale formei si reducerea dimensiunilor, devenind dintr-un continent de marimea aproximativa a celor doua Americi de astazi, practic o insula izolata in Oceanul Atlantic. Pentru ca in final, respectiv in anul 9564 B.C., sa aiba loc ultimul cataclism in urma caruia acesta s-a scufundat, ducind cu el in adincuri o populatie numeroasa, invataturi esoterice si realizari tehnologice inimaginabile. Atlantizii au posedat aparate de zbor cu care au calatorit pe uscat, in apa, in aer si in Cosmos, de asemenea au intrebunitat sisteme de comunicatii si forme de energie care pentru civilizatia noastra sint (cel putin aparent), inca necunoscute, cum ar fi neutralizarea gravitatiei. Cu ajutorul acestei
metode, a fost construita Marea Piramida de la Giza din Egipt, de exemplu, samd.
Piscurile muntoase ale fostului continent Atlantid au devenit ceea ce cunoastem astazi sub numele de insulele Azore din dreptul Portugaliei, iar insulele Bimini din apropierea Floridei sint fostele piscuri muntoase ale insulei Poseidia care a apartinut cindva continentului Atlantid.
In sfirsit, a cincea rasa umana este cea a aryenilor sau caucazienilor, care a aparut tot in Atlatida, acum citeva sute de mii de ani si s-a rapindit ulterior pe celelalte continente, dind nastere la ceea ce cunoastem astazi sub numele de popoarele Indo-Europene si descendentii acestora.
Aceasta este pe scurt, foarte pe scurt, povestea zbuciumatei istorii si a evolutiei omului pe Pamint - cel putin in conformitate cu Doctrina Secreta Tibetana. O mare parte a invataturilor esoterice Tibetane multi-milenare au fost confirmate - cu o limita oarecare de plus si minus - de catre cercetari stiintifice (care atesta, spre exemplu, cel putin trei schimbari ale polilor magnetici ai Pamintului in ultimii 900.000 de ani, cu repercursiuni dramatice asupra scortei terestre, climei si biosferei), descoperiri arheologice si subacvatice, distributia florei si faunei, marturii istorice, scrieri ale anticilor (cum ar fi cele ale lui Plato), sute si mii de legende si mituri ale popoarelor din jurul lumii, memoria colectiva a oamenilor, invataturile esoterice ale Teosofistilor, ocultistilor, marturiile clairvoyantilor - printre care si Edgar Cayce (numit si "profetul care doarme"), cel mai mare clarvazator al secolului XX, samd.
Luind in consideratie ordinea cronologica in care octagonul apare in cultura diferitelor popoare din jurul lumii, urmatoarea mare civilizatie care l-a incorporat, a fost si este cea chinezeasca.
Daca este sa dam crezare diferitelor surse care sustin ca poporul chinez este, asa cum a fost si cel mayan, urmasul direct al celui atlantid, apare pe undeva ca o concluzie de bun simt ca octagonul, impreuna cu paternul energetic, cu sistemele astronomice, astrologice si filozofice adiacente, nu reprezinta vreo "inventie" recenta, ci este o mostenire preluata direct de la civilizatia atlantida.
O veche legenda chinezeasca povesteste ca in urma cu aproape 5000 de ani, la inceputurile civilizatiei chineze, Fu Hsi, primul dintre cei cinci imparati mitici ai Chinei, a vazut iesind din apele Riului
Galben o broasca testoasa pe carapacea careia se aflau semne ciudate, o colectie de opt hieroglife dispuse intr-un cerc in mijlocul careia se afla o a noua hieroglifa.
Fiecare hieroglifa era alcatuita din trei linii, unele continue, altele discontinue. Cum in acele zile broasca testoasa era considerata un simbol sacru, imparatul Fu Hsi a luat in seama mesajul, l-a descifrat si astfel octagonul a aparut in cultura chineza. Cele noua hieroglife au fost asociate, fiecare cu cite un numar, iar octagonul a fost numit "Ba Gua" sau "patratul magic". Denumirea de "magic" i-a fost atribuita deoarece in orice directie se adunau cele noua numere dispuse octagonal, suma finala era intotdeauna 15.
Intre toate sistemele religioase majore ale Chinei antice (Confucianismul preocupat cu societatea umana si responsabilitatile membrilor ei, Buddhismul - religia salvarii si Taoismul preocupat cu armonia dintre om si natura) filozofia octagonului si-a gasit cel mai apropiat corespondent in filozofia Taoista. Astfel, la sfirsitul dinastiei Chou, in secolul 3 B.C. a fost fondata scoala Yin - Yang sau "scoala principiilor opuse", care sustinea ca armonia interioara poate fi obtinuta numai dupa ce umanitatea a ajuns la un echilibru intre ea insasi si fortele naturale, legile Universale. Un alt important set de notiuni asociate cu scoala Yin - Yang, a fost cel al celor "5 faze de evolutie", respectiv apa, focul, metalul, lemnul si pamintul. Rind pe rind, alte corespondente au fost gasite si atribuite macro-Cosmosului si micro-Cosmosului, respectiv puncte cardinale, directii spatiale, anotimpurile anului, culori, animale, sisteme si organe din corpul uman, cele cinci simturi, samd.
Simbolul Yin - Yang care a fost incorporat in centrul octagonului, arata ca o alta varianta a simbolului Hunab Ku, cel care reprezenta centrul galactic in sistemul astronomic mayan. De-a dreptul ciudata aceasta coincidenta intre doua simboluri apartinind unor culturi aflate la mari distante in timp si spatiu, nu-i asa?...
Cele 8 grupuri a cite 3 linii descoperite de Fu Hsi pe carapacea broastei testoase au devenit ulterior baza uneia dintre cele mai vechi si grandioase carti clasice de intelepciune Orientala, I Ching sau "Cartea schimbarilor". Conceputa acum 5000 de ani de acelasi imparat legendar, I Ching a fost si este considerata de catre filozofi, politicieni, yogini, ocultisti, matematicieni si oameni de stiinta, o inmanunchiere a principiilor Universale fundamentale. Ceea ce Fu Hsi a facut, este practic un set de permutatii matematice binare din care au rezultat 64 de combinatii, la care ulterior alti invatati - printre care unul dintre fondatorii dinastiei Chou si Confucius - au adaugat versuri, comentarii si interpretari. I Ching este folosit si ca oracol, pentru previziunea viitorului si aflarea raspunsurilor la diferite intrebari.
In anul 1953 a fost descoperit codul genetic, secventa bazelor de nitrogen din acidul dezoxiribonucleic (DNA). Secventa respectiva confera instructiunile pentru sinteza proteinelor prin determinarea secventei amino-acizilor care compun proteinele. In DNA sint 4 feluri de baze de nitrogen: adenina, guanina, citozina si timina. Fiecare amino-acid este reprezentat de o serie de trei baze care constituie un codon si exista nici mai mult, nici mai putin decit 64 de combinatii posibile de codoni. Codul genetic este universal. In toate formele de viata care au fost studiate pina acum, de la bacterii pina la om, aceiasi codoni determina aceiasi amino-acizi.
Ceea ce constituie, insa, surpriza surprizelor este corelatia care exista intre codul genetic si I Ching. Cele 64 de combinatii elaborate de legendarul imparat chinez acum 5000 de ani sint identice cu cele 64 de combinatii de codoni care dicteaza toate formele de viata pe Pamint!
In mod similar, in calendarul sacru mayan (care reprezinta si acesta o permutare a celor 13 numere cu cele 20 de simboluri sacre, din care rezulta 260 de combinatii), matrixul, unitatea centrala este constituita din 64 de combinatii si identica atit cu I Ching-ul, cit si cu codul genetic.
Luind in consideratie atit calendarul mayan, cit si octagonul chinezesc cu simbolul Yin - Yang (care ambele incorporeaza simbolul centrului galactic si codul genetic planetar), nu putem decit sa ajungem la concluzia ca atit mayanii, cit si vechii chinezi cunosteau faptul ca adevarata sursa a vietii este centrul Caii Lactee aflat la 25.000 de ani lumina de Pamint. Din centrul Caii Lactee sint transmise prin intermediul Soarelui care actioneaza ca punct focal, toate informatiile care dicteaza unda vietii pe Pamint.
Octogonul, I Ching-ul si filozofia Taoista au generat un sistem de Astrologie - Numerologie, numit Feng Shui (termen care in traducere inseamna "vint" si "apa"). Astfel, pe baza octagonului, a "patratului magic" s-a dezvoltat un sistem astrologic - numerologic pe care
personal, il gasesc de o mare finete si o acuratete incredibila, calitati pe care sistemele Vestic si Hindus nu le au. Diferenta de acuratete se explica prin faptul ca Astrologia Vestica de exemplu, masoara numai influenta corpurilor celeste asupra vietii pe Pamint, pe cind sistemul Feng Shui ia in consideratie si energiile globului terestru.
Pe scurt, acesta este principiul sistemului Feng Shui: energia chi generata in centrul galactic (reprezentata prin simbolul Yin - Yang aflat in mijlocul octagonului) ajunge la Soare si Pamint dupa ce este "filtrata" de 9 stele: cele 7 stele care alcatuiesc constelatia Carul Mare, steaua Polaris si steaua Vega. Cele 9 stele sint reprezentate, 8 din ele de cite un grup de trei linii dispuse pe laturile octagonului si una in mijloc.
Va veti intreba desigur, de ce tocmai aceste stele din puzderia milioanelor care alcatuiesc Calea Lactee. Raspunsul este destul de simplu si are la baza o explicatie Astronomica - Astrologica. Respectiv in fiecare an, in momentul equinoxului de primavara Pamintul nu se regaseste niciodata in aceeasi pozitie in care a fost in anul precedent deoarece exista o "intirziere" de 50 de secunde pe an. Aceste 50 de secunde fac in 72 de ani un grad, iar in 2160 de ani 30 de grade, ceea ce reprezinta un semn zodiacal. Rezulta astfel ca Pamintul parcurge cele 12 semne zodiacale in 25.920 de ani (2160 x 12), interval cunoscut sub numele de Marele An, Anul Sideral sau Anul Cosmic. Cele 12 semne zodiacale sau 12 luni (a cite 2160 de ani fiecare) sint cunoscute sub numele de Marile Luni, intervalele de 72 de ani sint cunoscute sub numele de Marile Zile, iar fenomenul in sine este cunoscut sub numele de procesiunea echinoxurilor.
In ultimii 2000 de ani Pamintul a parcurs semnul zodiacal al Pestilor, iar acum ne apropiem de intrarea in semnul Varsatorului. De fiecare data cind Pamintul traverseaza un nou semn zodiacal, axa sa se indreapta spre o alta stea polara sau constealtie care indeplineste rolul stelei polare. Astfel, in ultimii 2000 de ani, steaua polara a fost
Polaris din constelatia Carul Mic (sau Ursa Minor), iar cind vom parcurge epoca Varsatorului axa Pamintului se va indrepta spre constela-tiile Andromeda si Perseus. Cu 4000 de ani in urma, pe cind Pamintul se afla in Berbec, axa sa se indrepta spre constelatia Carul Mare, iar in urma cu 12.000 de ani, tocmai in timpul scufundarii continentului Atlantida sau al Biblicului potop al lui Noe, axa Pamintului se indrepta spre steaua Vega din constelatia Lyra.
Se spune ca Astrologia Feng Shui a inceput sa se dezvolte cu nu mai mult de 5000 de ani in urma, lucru numai pe jumatate adevarat. Da, a fost "relauta" acum 5000 de ani, fapt dovedit de prezenta intre cele 9 stele, a constelatiei Carul Mare care servea drept stea polara la acea vreme. Pe de alta parte insa, prezenta stelei Vega care fost steaua polara acum 12.000 de ani, tradeaza originea si vechimea acestui sistem astrologic. Astrologia Feng Shui, ca si octagonul de altfel, sint mult mai vechi de citeva mii de ani, sint o minunata zestre lasata civilizatiei actuale de catre grandioasa civilizatie atlantida care a disparut aproape fara urme si odihneste acum pe fundul oceanului Atlantic.

STIINTA PIERDUTA A LUI ZALMOXIS
In urma cu ceva mai mult de patru ani, am primit spre publicare un articol al unui domn care tocmai se intorsese din Romania si sustinea ca a facut o descoperire mai mult decit interesanta. Articolul se intitula "Miraculoasa descoperire arheologica de la Sinca Veche, judetul Brasov" si a fost publicat in numarul din Octombrie 1994 al ZUM-ului. Domnul respectiv, Gheorghe Moldovan domiciliat in Parispanny, New Jersey, povestea ca in ziua de Craciun a anului 1993 a participat la slujba intr-o manastire de la Sinca Veche. Cu aceasta ocazie, domnia sa a descoperit o firida in spatele altarului in care se aflau sculptate cu mare maiestrie steaua lui David, in interiorul acesteia simbolul Yin - Yang si alaturi bustul lui Zalmoxis. In sfirsit, cupola lacasului care ulterior fusese transformat in manastire, avea de fapt forma unei piramide cu virful taiat. Domnul Moldovan facea in articolul respectiv un apel la cititorii ziarului, cerind sprijinul acestora pentru salvarea templului - manastire de la Sinca Veche (care se afla in stare de degradare) si in acelasi timp, facea diferite supozitii pe baza celor doua simboluri care erau, chiar dupa spusele dinsului, "stravechi, apartinind a doua civilizatii diferite".
Ca sa fiu sincera, acum patru ani cind am vazut cele doua simboluri de la Sinca Veche, am ramas mai mult decit surprinsa si de atunci m-am gindit mult la istoria antica a romanilor. Raspunzind supozitiilor domnului Moldovan, as putea spune ca aceste doua simboluri apartin astazi unor civilizatii diferite. In trecutul indepartat insa, ele au apartinut unei singure civilizatii, civilizatia atlantida.
Ignatius Donnelli, considerat astazi o autoritate clasica in subiectului Atlantidei, a scris in 1882 o carte interesanta si foarte documentata, "Atlantis - lumea ante-deluviana" in care face citeva dizertatii asupra fenomenului de migrare din continentul Atlantid. Pe scurt (spune acesta pe baza a nenumarate argumente lingvistice, religioase, mitologice, dovezi de civilizatie, etc) in Atlantis s-au dezvoltat trei rase: turaniene (care-i includ pe chinezi, japonezi, mongoli, tatari, finlandezi), semitice si aryene. Cele trei rase s-au raspindit prima oara atit in Asia, cit si in Europa, cu mult inainte de scufundarea Atlantidei in scopul colonizarii continentelor respective. Un al doilea val de migrare, de data aceasta fortat de evenimente, a avut loc in urma cataclismului final, cind oamenii au incercat sa se salveze de la moarte prin refugiul pe cele mai apropiate coaste continentale sau bucati de uscat.
Asa se explica, de exemplu, progresul pe care unele civilizatii antice l-au facut intr-un mod ultra-rapid. Spre exemplu, istoria chinezilor sustine ca in decursul a numai citeva sute de ani, in timpul celor cinci imparati mitici, au fost inventate alfabetul si scrisul, agricultura, zootehnia, stiintele medicale, matematica, astronomia, astrologia, armele, vehicolele de transport pe uscat si corabiile, busola, ceasul si instrumentele muzicale, greutatile si cintarul, scolile, casatoria monogama, samd. Ori este imposibil ca toate aceste minuni ale civilizatiei sa fie "inventate" si implementate in decursul vietii a cinci oameni. Este clar ca ele au fost aduse de undeva. De fapt, mai spune Donnelli, insisi chinezii, in legendele lor timpurii, spuneau ca originea lor este legata de o civilizatie care a fost distrusa de potop si ca ei au sosit in China, venind din Nord-Estul continentului Asiatic. Rasele turaniene sint "fiul cel mare al lui Noe" din Vechiul Testament.
In concordanta cu Donnelli (ca si cu alti autori, de altfel), toata lumea antica a fost formata initial din colonii ale atlantizilor si mai tirziu, din refugiatii Atlantidei. Desi majoritatea autorilor si istoricilor sustin ca piramida lui Cheops a fost construita cu citeva mii de ani in urma, realitatea este ca atit aceasta, cit si Sfinxul au fost construite cu mai mult de 12.000 in urma, inaintea cataclismului care a scufundat Atlantisul. Sfinxul este cea mai veche constructie din lume, baza lui indicind clar ca acesta a suferit o eroziune masiva provocata de inundatii.
In mod similar, Donnelli argumenteaza in mod foarte plauzibil ca toti Zeii Greciei antice erau de fapt, regi, regine si conduca-tori ai tarii colonizatoare. Mitologia greaca vorbeste despre o rasa "asemanatoare cu cea a Zeilor care locuieste in Olympus, marea insula din mijlocul Oceanului Atlantic" si povesteste despre viata, legaturile de rudenie, geloziile si certurile acestora. In realitate, moralul corupt al Zeilor din Olymp nu este nimic altceva decit coruptia clasei politice conducatoare a Atlantisului.
In fiecare an se cheltuiesc tone de hirtie pe care fiecare incearca sa demonstreze ca Zeul X nu era "al alora", ci "al nostru" si "de-aia am fost noi 'naintea lor", ca noi "am inventat ce era de inventat" si tot asa. In realitate insa, exista un singur patrimoniu Universal, fiecare civilizatie preluind de la cele anterioare prototipurile clasice si adaugind eventual acestui patrimoniu elemente proprii. Zeus, de exemplu, a fost unul dintre ultimii regi ai Atlantisului care se pare ca a fost ingropat in Creta si ulterior zeificat. Demeter sau Ceres a fost fiica unui alt rege Atlantean, Cronos, care "a prescris" felul in care trebuie arat pamintul si semanat orzul, un fel de inginera agronoma, daca vreti. A fost ulterior zeificata. Dionysos, ne spun grecii, era nepotul lui Poseidon, alt rege Atlantid, si a fost trimis sa colonizeze India, unde i-a invatat pe localnici cum sa cultive vita-de-vie. Viticultura s-a extins peste tot si atit de mult le-a placut oamenilor vinul, incit si Dyonisus a fost zeificat si convertit ulterior la romani in Zeul destrabalat Bacchus. Cit despre tehnologia si inventiile care au permis un decalaj atit de mare intre civilizatia Atlantida si vecinii ei ramasi in stare de semi-salbaticie... multe dintre acestea au fost
aduse si preluate de catre oameni de la civilizatii extra-terestre care au vizitat planeta in trecut.
In ceea ce-i priveste pe aryeni, Donnelli (ca si alti autori precum respectatul Max Muller, Lenormant si Chevallier, Winchell, etc) arata ca acestia au fost o rasa dezvoltata in a doua jumatate a istoriei de 800.000 - 1 milion de ani a atlantizilor, fiind reprezentati in Biblie de fiul cel mai mic al lui Noe. Ocupatia lor principala in Atlantis era agricultura, acestia fiind prin excelenta fermieri si plugari. Numele lor se trage chiar de la ocupatia pe care o aveau, adica de la plugarit. Ceea ce personal m-a frapat, a fost faptul ca in romaneste verbul a plugari se traduce prin "a ara". Ori, ne spune Donnelli, numele rasei aryene s-a tras de la "a ara".
Fiind fermieri prin excelenta, aryenii au fost trimisi sa colonizeze Europa si Asia. Primul grup a populat Europa, din el desprinzindu-se mai tirziu popoarele Indo-Europene. Exista o legenda foarte veche in rindul popoarelor Nord-Europene care spune ca "aryenii au fost fortati odata sa traiasca intr-o tara in care Soarele verii stralucea numai doua luni pe an". Al doilea grup a traversat, ceva mai tirziu, Europa si a populat Persia si India. Insusi marele Zeu al hindusilor, Varuna, nu este nimeni altcineva decit Zeul grecilor Ouranos care de fapt era, unul dintre regii atlantizi si fondatori ai dinastiei regale din Atlantis.
In cadrul grupului colonizator din Europa, Donnelli si ceilalti autori ii citeaza pe traci. Aruncind o privire sumara asupra celor spuse mai sus, este de presupus ca si Zeul Zalmoxis al geto-dacilor a fost si el, intocmai ca alti Zei antici, tot un colonizator Atlantid.
Este absolut normal ca o populatie indigena aflata in stare de semi-salbaticie sa creada ca un Zeu a aterizat pe pamintul lor, mai ales daca acesta a sosit intr-un vehicol spatial ca cel al lui Pacal Votan descoperit la Palenque in Mexic. Nenumarate legende si texte antice vorbesc despre masinile zburatoare ale civilizatiilor apuse. Astfel, la Lasha in Tibet, s-au descoperit nu cu mult timp in urma documente sanskrite tinute ascunse de-a lungul veacurilor si mileniilor, care contin indicatii referitoare la construirea unor nave spatiale inter-stelare! Manuscrisele mai trateaza alte doua mari subiecte si secrete importante in acelasi timp: "antima" sau "cum sa devii invizibil" si "garima" sau "cum sa devii greu ca un munte de plumb". In concordanta cu aceste documente, navetele spatiale numite in sanskrita "astra" puteau efectua zboruri inter-planetare avind la bord echipaje de oameni. Este descris totodata planul unei calatorii pe Luna, desi nu se specifica in final daca aceasta calatorie a fost facuta sau nu. Un alt epic indian insa, Ramayana, confera amanunte asupra unei calatorii pe Luna care a fost facuta cu ajutorul masinilor zburatoare, numite "vimanas". Mai mult decit atit, in Ramayana se povesteste despre o lupta care a avut loc pe Luna intre vimanas si masinile zburatoare ale atlantizilor, numite "asvin". Vimanas aveau forma circulara, asemenea farfuriilor zburatoare si foloseau drept combustibil "un lichid alb-galbui" (despre care se crede ca ar fi fost un produs asemanator benzinei) si unii compusi ai mercurului. Ca forta de propulsie foloseau forta anti-gravitationala, acestea ridicindu-se vertical de la sol, fiind capabile sa stationeze in
aer si zburind in sus, in jos, in fata si inapoi, in lateral, in orice unghi si directie dorea pilotul. Ceea ce apare insa si mai curios, este faptul ca un grup de cercetatori rusi au descoperit nu de mult in pesterile din Turkestan si desertul Gobi "instrumente din vremuri imemoriale folosite in vehicole pentru navigatia Cosmica". "Instrumentele" sint semi-sfere de sticla sau portelan care se termina intr-un con si mai pastreaza inca picaturi de mercur!
De fapt, Ramayana este istoria imperiului Rama care a inflorit cu 15 - 20.000 de ani in urma in partea de Nord a Indiei si pe teritoriul Pakistanului de astazi. Din relatarile epicului indian reiese ca ramanii zburau cu vimanas in intreaga Asie, probabil in Atlantida, in America de Sud si Insula Pastelui. La Mohenjodaro, un oras care a apartinut imperiului Rama si a fost descoperit in urma sapaturilor arheologice de pe teritoriul Pakistanului, s-au gasit scrieri care au ramas pina in ziua de astazi nedescifrate si care sint similare celor gasite in Insula Pastelui, numite Rongo-Rongo, ramase si acestea tot nedescifrate.
Epicul indian mai povesteste de asemeni, despre razboaie ingrozitoare care au avut loc intre ramani si atlantizi. Cei din urma, ne spune Ramayana, posedau aparate de zbor mult mai sofisticate ca ale ramanilor (numite "vailixi" in limba atlantida) in forma de tigara si care functionau atit pe post de submarin, cit si de avion si naveta spatiala. Cu aceste masini atlantizii au incercat sa subjuge lumea, ajungind la confruntari cu populatiile din alte teritorii sau propriile lor colonii.
Un alt text indian, Mahabharata, vorbeste despre acelasi razboi dintre ramani si atlantizi, descriind arme teribile care "faceau ca pasarile sa se albeasca", "puteau ucide pruncul in pintecele mamei" sau arde oamenii incit acestia deveneau de nerecunoscut cazindu-le unghiile si parul, iar "pentru a scapa din acest foc, soldatii trebuiau sa se arunce in apa si sa-si spele echipamentele". Foarte interesanta este descrierea unei alte arme a atlantizilor care facea ca oalele sa se sparga fara o cauza aparenta!!
In sfirsit, Mahabharata mai vorbeste despre o explozie atomica si efectul acesteia asupra populatiei. Intr-adevar, in urma sapaturilor arheologice s-au gasit in ruinele orasului Mohenjodaro schelete umane al caror indice de radio-activitate este unul dintre cele mai mari descoperite vreodata pe Pamint, ajungind la paritate numai cu cel al scheletelor de la Hiroshima si Nagasaki. Alte orase antice ale
caror ziduri atesta urma unor explozii atomice, s-au gasit pe teritoriile de astazi ale Indiei, Irlandei si Scotiei, Frantei si Turciei.
Exista o alta carte publicata in 1886 de catre Frederick S. Oliver, intitulata "Un locuitor pe doua planete" si pe care autorul sustine ca ar fi conceput-o cu ajutorul unei metode numita "scris automatic". Cu alte cuvinte, autorul nu a facut altceva decit sa transcrie automat informatiile pe care le-ar fi primit telepatic din a patra dimensiune, de la o entitate spirituala numita Phylos Tibetanul care ar fi trait in Atlantis cu multe mii de ani in urma. Considerata de unii pura fictiune, cartea lui Oliver demonstreaza totusi calitatile clairvoyante exceptionale ale celui care a scris-o si confera o descriere bogata si foarte interesanta a vietii din Atlantida. Printre altele, Phylos Tibetanul povesteste si el, prin intermediul clairvoyantului Frederick S. Oliver, despre fantasticele masini vailixi ale atlantizilor care erau capabile de imersie, misunind pe fundul oceanelor, si in acelasi timp zburau in aer cu viteza gindului.
Intocmai ca Donnelli, entitatea spirituala Phylos Tibetanul mai povesteste despre coloniile Atlantisului din America de Nord si de Sud, din Africa si din "ramasitele continentului scufundat Lemuria din care Australia reprezinta astazi doar o treime". Colonia atlantida din continentul Asiatic (care a dat nastere ulterior imperiului Rama) este numita de catre acesta in limba atlantida - Suernis, numele capitalei Suernisului este Ganje (probabil ca de la acest nume atlantid se trage numele riului Gange din India zilelor noastre), iar numele Egiptului apare a fi fost Necropan. Despre Necropan spune ca a fost "cea mai civilizata natie" contemporana atlantizilor si "neaflata sub tutela Poseidiei", cu alte cuvinte Egiptul ramasese o tara independenta. In ceea ce priveste continentul European, Phylos Tibetanul spune ca "Atlantis a cladit largi colonii in Europa de Est pe vremea cind Europa de Vest nici nu exista".
Exista destule argumente care vin in sprijinul conectiei Atlantis - Zalmoxis - geto-daci. In faza de descompunere a imperiului, atlantizii practicau intens sacrificiile umane, obicei singeros si crud preluat si de catre mayani si azteci. Dupa cite stim, geto-dacii aveau acelasi obicei si aceeasi credinta, sacrificind pe cei mai buni dintre ei pentru a imbuna Zeii.
O alta asemanare pe care am gasit-o ar fi cea intre calendarul mayan si cel dacic. Cu citiva ani in urma, deoarece dr. Napoleon Savescu parea interesat de istoria veche a romanilor, i-am dat citeva indrumari de ordin esoteric si l-am indemnat sa se apuce de scris, intarindu-i si eu convingerea ca "noi nu sintem urmasii Romei". Ulterior, domnia sa si-a continuat o evolutie proprie, dovedindu-se un scriitor pasionat si foarte harnic. In momentul de fata, dr. Savescu a infiintat societatea "DACIA REVIVAL" ("RENASTEREA DACIEI"), o initiativa foarte frumoasa si laudabila. Consider ca pentru sinceritatea lui si eforturile pe care le depune, domnului Savescu trebuie sa i se acorde respectul de rigoare.
In urma vizitei pe care a facut-o in Romania si la Sarmi-segetuza asta-vara, dr. Savescu a adus cu sine descrierea unui loc numit "calendarul dacic". Din configuratia pe care mi-a aratat-o, respectiv trei cercuri concentrice cu o potcoava in mijloc, am tras concluzia ca acest loc era unul de observare astronomica, intocmai cum au avut si alte civilizatii antice.
La Stonehenge, in Anglia exista un fost templu Druid care este de fapt un observator astronomic sofisticat, un fel de "computer Neolitic" daca vreti, inaltat de asemeni intr-un punct de intersectie a curentior telurici. Acesta a fost construit cu 3500 de ani in urma pe acelasi principiu ca cel de la Sarmisegetuza, pentru a prezice eclipsele, pentru calcule astronomice, etc. Asadar, pina aici, nimic deosebit. Ceea ce insa ridica semne de intrebare este similitudinea intre calendarul dacic si cel mayan. Din ceea ce mi-a povestit dr. Savescu rezulta ca dacii aveau intocmai ca mayanii doua calendare, iar sistemul de calculare a timpului pare sa fi fost foarte asemanator celui mayan. Din pacate insa, nu am suficiente elemente pe care sa le pun impreuna pentru a alcatui baza unui studiu al calendarului dacic si pornind de la acesta, un studiu al similitudinii celor doua calendare.
Am ajuns sa gasesc un alt punct comun intre cultura dacica si cea mayana, tot datorita dr. Savescu care spunea intr-unul din articolele sale ca Zalmoxis avea o sora geamana, Artemis. Ori in mitologia mayana, figura centrala a Divinitatii era Quetzalcoatl care avea si el un frate geaman, Tezcatlipoca. Povestea celor doi gemeni din religia mayana este lunga si legata de planeta Venus.
Si in sfirsit, un ultim cuvint. Charles Berlitz, un autor respectat preocupat de subiectul Atlantisului si care a scris multe lucrari pe aceasta tema, a publicat intr-una din cartile sale, "Atlantis, al optulea continent", o harta moderna a planseului oceanului Atlantic, pe care o
comenteaza in felul urmator: "...insulele oceanice ca Azore, Madeira si Canare sint conectate de platouri mari scufundate... ca si cum ar fi fost muntii Atlantisului, al optulea continent". Ceea ce m-a surprins insa extraordinar a fost ca pe harta prezentata de Berlitz, undeva intre Tenerife, Canare si strimtoarea Gibraltar, mai jos de linia care uneste Madeira cu orasul Casablanca din Algeria, exista tot un fost masiv muntos dar care la ora actuala se afla acoperit de apa, si al carui nume este DACIA !!
Intrebarea este, de unde si pina unde numele acesta?... Sa fi fost oare acesta un masiv muntos al continentului Atlantid, din zona caruia colonizatorii atlantizi care au sosit in zona Carpato-Danubiana cu mai mult de 12.000 de ani in urma, sa fi provenit?... Sa fi fost oare adevarata origine a dacilor un masiv muntos aflat undeva in apropierea coastei de Vest a Africii, linga insulele Canare?...
Iata citeva intrebari foarte interesante al caror raspuns ar trebui cautat. Oricum, Gaia... mari si nepatrunse sint misterele tale.
"Niciodata sa nu spuneti aceste cuvinte "Nu stiu, asadar este fals". Cineva trebuie sa studieze ca sa stie, sa stie ca sa inteleaga, sa inteleaga ca sa judece" - Apothegm din Narada
Contrar ideilor propagate de materialismul stiintific al ultimelor citeva sute de ani si dogmelor religioase imuabile din ultimii doua mii de ani, Pamintul a fost locuit de diverse civilizatii umane anterioare incredibil de avansate. Omul a aparut pentru prima oara pe Pamint acum 500 de milioane de ani, iar civilizatiile inaltate de acesta au disparut rind pe rind datorita cataclismelor succesive cauzate in primul rind de schimbari ale cimpului electro-magnetic al planetei, cit si de regres spiritual urmat de utilizarea iresponsabila a formelor de energie de care aceste civilizatii au dispus la un moment dat. Teoria Darwninsta este un fals, omul nu a evoluat din maimutele antropoide, ci maimutele antropoide sint rude degenerate ale omului. Este un adevar incontestabil ca omul are origine Divina, dupa cum intregul Univers are origine Divina. In acelasi timp, Pamintul a fost de nenumarate ori vizitat si locuit de civilizatii extra-terestre atit din galaxia noastra, cit si din alte galaxii care au intervenit adeseori in evolutia genetica si spirituala a speciei umane.
Pe planeta Marte, in trei zone (Cydonia spre polul de Nord, platoul Elysium si "orasul Inca" spre polul de Sud) exista si acum constructii piramidale variate (o piramida cu cinci fete, citeva cu patru
si cu trei fete), precum si "Fata", o constructie cu lungimea de o mila si inaltimea de o jumatate de mila care seamana perfect cu Sfinxul egiptean. Acestea au fost lasate marturie de civilizatii extra-terestre care au vizitat planeta Marte in mai multe rinduri. Una dintre aceste civilizatii a sosit dintr-un sistem solar devenit nelocuibil si a folosit planeta Marte ca baza, dupa care a descins pe Pamint, aducind cu sine o tehnologie extraordinar de avansata. Piramidele din Egiptul antic, America Centrala si de Sud, ziggurat-urile din fosta Mesopotamie si pirami-dele din fosta Atlantida, toate isi au originea in zonele Cydo-nia si Elysium ale planetei Marte. Atit piramidele de pe Marte, cit si cele de pe Pamint au fost folosite pentru creearea de MerKaBa sintetice, respectiv pentru calatorii inter-stelare. Acesta este unul din secretele piramidelor. De aici, obsesia vechilor egipteni din perioada de decadere a Egiptului antic cu credinta in calatorii celeste post-mortem pentru care trebuiau sa se imbalsameze si sa fie inmormintati in piramide.
Multe dintre tehnologiile civilizatiilor antice au fost preluate de la civilizatiile extra-terestre. De multe ori insa, acestea s-au intors impotriva omului, caci orice fel de tehnologie, oricit de sofisticata, daca nu este acompaniata de o dezvoltare spirituala adecvata, devine un mijloc sigur de distrugere. Evolutia are un singur sens, cel al progresului. Nu exista evadare din lumea materiala numai prin mijloace materiale. Daca se apeleaza numai la tehnologie si se ignora partea spirituala, lumea materiala devine un fel de inchisoare oribila din care, culmea, nu ai unde sa fugi. Acesta este singurul adevar. Natura si Universul sint organizate pe principiul holografic dimensional. La ora actuala ne aflam in dimensiunea a treia si ne pregatim sa trecem (prin intermediul fenomenului de procesiune a echinoxurilor) in dimensiunea a patra. Din pdv al constiintei ne aflam in dimensiunea a doua si ne pregatim sa trecem in dimensiunea a treia. In schema de evolutie a Pamintului exista numai cinci nivele, numai cinci dimensiuni ale constiintei in care omul isi desfasoara existenta.
Nu exista "rase superioare" si "rase inferioare", exista numai lacomie, narcisism si dorinta de a domina. Evolutia este legea Universala: prostii si pacatosii de ieri sint desteptii si sfintii de miine, barbaria de ieri este mitocania de azi si eleganta de miine - toti,
absolut toti trecem prin aceleasi faze ale schemei de evolutie, cu greselile inerente, perioadele de stagnare si regres temporare.
Fundamentul actualei civilizatii este preluat de la civilizatia atlantida. Pe acesta, fiecare popor si natie si-au brodat un patern propriu, in functie de nivelul de dezvoltare materiala si spirituala proprie, in functie de culoarea locala. In mod similar, exista un patrimoniu Universal la care au contribuit mai mult sau mai putin fiecare popor si natie care s-au succedat pe Pamint, si care in consecinta, apartine speciei umane ca atare. Din nou, patrimoniul Universal capata culori locale in functie de latitudine si longitudine.
Desi nu sint istoric, in urma interpretarii celor doua simboluri descoperite de catre domnul Gheorghe Moldovan pe peretii templului dacic de la Sinca Veche, care au ajuns sa fie publicate in ZUM acum patru ani dintr-o intimplare, pot sa va spun ca populatia Carpato-Danubiana a avut cunostinte extraordinar de avansate pe care nu avea de unde sa le ia din alta parte decit de la civilizatia atlantida care a colonizat Sud-Estul Europei cu mai mult de 12.000 de ani in urma, pe vremea cind Europa de Vest nici nu exista. Acestea nu sint speculatii mistice, nici exagerari nascute dintr-o vanitate ridicola ori dorinta de a demonstra cu orice pret ca vezi Doamne, "noi am fost acolo", pentru ca in fond si la urma urmei nu conteaza cine si unde este primul. Pina la urma conteaza ce esti capabil sa faci astazi si ce esti capabil sa demonstrezi lumii intregi. Acestea sint insa, concluziile logice care rezulta din semnificatia celor doua simboluri.
Steaua tetrahedronica cu simbolul Yin - Yang in interiorul ei indica faptul ca populatia Carpato-Danubiana cunostea conceptul de MerKaBa. Principiul MerKaBa sta la baza fenomenului de materializare, dematerializare, a depasirii barierei timp-spatiu si a calatoriilor inter-stelare sau inter-galactice.
Cu alte cuvinte, omul poate transforma energia sa interna (energia mentala si emotionala de care dispune), in energie de tipul Yin. Energia Yin accelereaza particulele, moleculele si atomii din care este alcatuit corpul uman, pina cind viteza acestora devine superioara vitezii luminii, asadar o viteza tahionica. In acest moment, intregul corp fizic devine invizibil, de fapt un semnal informational sub forma unei unde. Astfel omul respectiv poate apare si dispare instantaneu, poate trece bariere solide - cum ar fi un perete sau un munte, de exemplu - fara sa le modifice citusi de putin structura, poate calatori in orice punct al Universului, oriunde in trecut sau in viitor. In acest fel este invinsa legea gravitatiei, curba spatiu-timp, de fapt dimensiunea a treia cu toate legile ei fizice. In momentul in care omul doreste sa devina din nou vizibil, sa-si inceteze drumul prin obstacolele materiale ori calatoria in spatiu - timp, nu are decit sa inceapa sa transforme energia Yin in energie de tip Yang, sa decelereze viteza tahionica pina sub viteza luminii si sa-si reconstituie corpul. Aceasta este MerKaBa interna, sinonima cu "laghima", forta centrifugala folosita de yoghinii indieni de care acestia se folosesc pentru a levita. Pe principiul MerKaBa au fost construite vimanas-urile ramanilor si vailixi-urile atlantizilor cu care acestia au reusit sa calatoreasca in Cosmos.
Deci este foarte clar cam ce fel de cunostinte aveau cei care au desenat cele doua simboluri pe peretii templului dacic...
In plus, simbolul Yin - Yang ne mai spune ceva. Dupa cum am vazut, acesta reprezinta centrul Caii Lactee care transmite spre Pamint informatia codului genetic care determina toate formele de viata pe Pamint. Alte culturi grandioase (cum ar fi cea mayana si chineza) au pastrat simbolul Yin - Yang incorporat in centrul octagonului, figura geometrica care are una dintre laturi "ocupata" de steaua Vega. Deoarece Vega a fost steaua spre care se indrepta polul magnetic al Pamintului acum 12.000 de ani, cind a avut loc scufundarea continentului Atlantid si in plus, datorita faptului ca Vega a jucat un rol benefic aparte in evolutia speciei umane pe planeta Pamint, este logica concluzia ca civilizatia Carpato-Danubiana trebuie sa fi avut cunostinte inalte despre aceasta stea.
As fi extraordinar de curioasa sa aflu daca in mitologia sau mistica dacilor, oriunde pe monumentele lasate de acestia, apare vreo denumire, un semn, un simbol, in sfirsit, orice fel de referire la aceasta stea frumoasa din constelatia Lyra, de asemeni daca exista vreo referire la grupul Pleiadelor. Aceste elemente in plus nu ar face decit sa completeze teoria mea, conform careia populatia Carpato-Danubiana a fost o ramura descinsa direct din civilizatia atlantida, venita din Atlantis in Europa de Sud-Est cu mai bine de 12.000 de ani in urma, cu scopul de a coloniza si civiliza aceasta parte a lumii.

IN LOC DE CONCLUZIE :
Daca multi dintre romani ar citi cam ceea ce se scrie despre ei si istoria lor, ar ramine cu gurile cascate sau ar cadea de-a dreptul trazniti. Se spune insa ca singurul motiv pentru care oamenii rai reusesc sa-si duca planurile la indeplinire, este faptul ca oamenii buni nu fac niciodata nimic ca sa-i impiedice.
Cu siguranta ca trebuie sa existe in Romania oameni inteligenti, pregatiti, cu acces la arhive, documente si informatii care nu sint la indemina oricui, cu alte cuvinte istorici si minti rafinate care ar putea sa scrie citeva lucrari ca un intelectual, nu ca un patruped scapat de la gradina zoologica - lucrari de valoare care sa fie publicate si in afara, bine argumentate, fara trivialitati sau excese sentimentale, lucrari care sa inspire respect si sa poata rezista oricaror controverse ulterioare. Nu am inteles niciodata de ce nimeni nu face lucrul acesta, nu am inteles niciodata de ce exista atita nepasare si delasare din partea celor care au competenta, in timp ce mercenarii coalizeaza cu oponentii ideologici, contribuind la un fenomen de erodare inceata dar foarte sigura.
Pe de alta parte, este o ironie a soartei ca oamenii care au cele mai bune intentii se lasa si cel mai usor cuprinsi de tendinte extremiste si exaltare, fiind aidoma unor copii mari si galagiosi. Ori "pentru tarisoara noastra scumpa" nu e un argument. Daca la toate acestea se mai adauga si o doza de vanitate personala (care de obicei este mare), rezultatul e un produs vulnerabil, care nu poate aduce mari servicii interesului national. Si astfel, cu mare dezolare... "cade" mai rau decit Troia, si ultima varianta, in care cu singurii oameni cu care s-ar mai fi putut face ceva, pina la urma nu se mai face nimic. Este o mare tristete ca in ciuda oricaror eforturi, nu poate fi gasit cineva care sa stea in doua picioare si conform zicalei americane, sa "walk like a man". Si uite asa, ce bine era in Kalahari... De fapt, pe acest vid se si mizeaza, nu-i asa? Doar stiti proverbul, cind pisica nu-i acasa...
Vorbind de istorie, trebuie spus ca in contextul acesteia mult mai rea si mai daunatoare decit crima este complicitatea. Daca nu ar exista complicitate, crima nu ar putea avea loc. De fapt, cea mai mare racila a istoriei nu sint criminalii, ci complicii. Astfel, dupa ce ca exista atitea categorii care devin complice prin indiferenta si tacere (cei care
stiu cum stau lucrurile dar nu isi bat capul sa schimbe situatia si nu protesteaza niciodata indiferent daca altii le transforma capul intr-o groapa de gunoi si dejectii), prin oportunism (cei care se folosesc de fondurile care eventual se mai aloca in Romania numai pentru a cistiga un capital politic efemer si a-si consolida pozitia personala pentru a putea fura cit mai mult, ei si toate neamurile lor, inclusiv pisica), mai exista si categoria celor care devin complice prin servitudine. Este vorba de lacheii care pentru o aschie de ciolan 'zvirlita pe sub masa "mai inchid si ei ochii nitelus" si accepta, de pe pozitiile pe care le au, sa contribuie la publicarea in afara a unor adevarate gunoaie, a unor insulte la adresa Romaniei si a poporului roman, la adresa noastra, a tuturor - aruncind astfel, cu multa lasitate, o mina de paie la rugul pe care si asa sint perpeliti si apasati de necazuri 23 de milioane de oameni.
Totusi, exista o intrebare care se pune lacheilor si lacheilor lacheilor care isi petrec toata viata cu crema de ghete si cirpa de lustruit in mina, si care isi schimba ideologiile adoptate de forma in functie de cum bate vintul, jucind rind pe rind rolul marilor stalinisti, marilor comunisti, marilor revolutionari, marilor democrati si reformisti: pina la urma si pina la urma, daca tot contribuie la asemenea murdarii, de ce se mai incurca cu cifre mari ("prima mentiune a romanilor apare in 1160 cind valahii..."), cind mai usor de tinut minte sint cifrele mici? N-o fi oare mai bine sa scriem cu totii ca romanii a aparut si ei acum vreo 200 de ani si ca tablitele de la Tartaria e niste plastografii pe care le-o fi scris aia care era cu propaganda?...
Iar istoricilor bine intentionati care scriu pentru ca "asa au apucat" si ca "asa s-a scris si mai 'nainte", cu toata consideratia ce le-o acord, nu pot decit sa le spun ca istoria nu e dogma bisericeasca"crede si nu cerceta", ci istoria e stiinta -"cerceteaza si demonstreaza".
Dupa ce v-am povestit ceea ce inseamna, de unde vine si ce demonstreaza inscriptia de la Sinca Veche (practic, este simbolul unei navete spatiale), ginditi-va numai cam ce fel de minte, ce fel de abilitati si ce cunostinte aveau cei care au desenat MerKaBa si Yin - Yang / Hunab Ku (octagonul si steaua Vega) pe peretii templului dacic de linga Brasov... Inainte de a scrie orice, aduceti-va aminte cine sinteti si de unde veniti.
Experienta a confirmat faptul ca de multe ori adevarul il gasesti cu totul din intimplare, acolo unde te astepti mai putin (parca Fleming se astepta sa descopere penicilina intr-o gramada de mucegai...) si ca adesea ceea ce pare o elucubratie aberanta este de fapt pina la urma, purul si singurul adevar.
"Sint mai multe lucruri in cer si pe pamint, Horatio, decit ai visat tu vreodata in filozofia ta" - Hamlet, William Shakespeare
Intentionez ca intr-o buna zi sa public o lucrare pe piata americana in care sa dezbat contributia Carpato-Danubienilor si a poporului roman la patrimoniul culturii Universale. Daca exista persoane in Romania care au interesul sa colaboreze si sa furnizeze informatii din istoria romanilor, le invit cu toata curtoazia sa ma contacteze, sa-mi scrie si sa-mi trimita materiale. Ma intereseaza in special calendarul dacic, monumentele, alfabetul, inscriptiile, simbolurile si monezile dacice, traditiile religioase si culturale, legende si mituri, obiceiuri vestimentare si culinare, etc. As fi curioasa sa stiu daca exista constructii piramidale sau orice fel de obiecte piramidale lasate de popoluatia Carpato-Danubiana. Vreau sa va spun ca exista o stiinta aparte care studiaza relatia dintre unde si materie, numita cimatica. Exista un dispozitiv alcatuit dintr-un disc de metal acoperit cu un strat fin de nisip, numit tonoscop si care transforma sunetul in imagine. Daca cineva rosteste "OM" de exemplu, imaginea redata de tonoscop este aceea a unui cerc cu multiple piramide in interiorul lui. Imaginea este aceeasi cu centrul unei Mantra hinduse antice numita "Sri Yantra Mantra". Aceasta Mantra era si este folosita pentru a medita si se spune ca prin meditatie poate fi vizualizat Soarele central, nevazut altfel, in jurul caruia sistemul nostru solar calatoreste in decursul Marelui An Cosmic care are durata de 25.920 de ani paminteni. Cu siguranta ca populatia Carpato-Danubiana trebuie sa fi avut cunostinte despre proprietatile deosebite ale formelor piramidale si alte lucruri legate de acestea.
Ma mai intereseaza sistemele de Astronomie - Astrologie, divinatie si geomancie ale dacilor. Cu siguranta ca acestia trebuie sa fi stiut sa "citeasca" curentii telurici si in functie de energia telurica, sa descopere zacaminte, sa fie capabili sa prezica anumite evenimente si eventual, sa le altereze desfasurarea - stiinta extrem de interesanta practicata de mii de ani in China si raspindita apoi in intregul Orient, cunoscuta sub numele de Feng Shui.
O sa vi se para curios, insa as dori sa mai stiu daca exista pe undeva referiri la inaltimea Zeului Zalmoxis, a altor Zei sau a populatiei care a ocupat teritoriul respectiv cu mii de ani in urma. Supozitia mea este ca acestia trebuie sa fi fost mult mai inalti decit sintem noi astazi, de cel putin trei metri, as zice. As fi curioasa sa stiu daca numele Pelegon va spune ceva.
As vrea sa mai stiu de asemeni, care sint cuvintele de origine daca. Eu am gasit de exemplu ca "rai", adica cer, provine din limba atlantida in care insemna "print". Acest termen a fost preluat de egipteni si atribuit printului Soare Ra. Am mai gasit conectii intre cuvinte ale limbii romane si limba Naacal. De exemplu, in Naacal numele fostului continent Mu insemna de fapt "pamintul-mama", ori in anumite regiuni ale Romaniei (Oltenia de exemplu), la mama se spune mu-ma. Nu ca aceste conectii ar insemna mare lucru si nici nu pot constitui un argument care sa stea in picioare. Cum insa cind ai de-a face cu trecutul, nu se stie niciodata unde ajungi cind incepi sa tragi de un fir...
Apropos de trasul firului din ghemul istoriei, v-ati fi putut inchipui de exemplu, ca Greuceanu din povestile lui Ispirescu, cel care "crestea intr-un an cit altii in zece", este acelasi cu uriasii despre care se povesteste in Biblie, titanii din mitologia greaca si care de fapt nu sint alceva decit o alta rasa umana de natura extra-terestra cu o alta garnitura cromozomiala, inaltimea de zece metri, un alt nivel de constiinta si altfel de capabilitati mentale - mentionata in scrierile antice de catre Plato, Arisophanes, descrisa in Popol Vuh si Cartea Dzyan din Tibet - care a populat planeta cu milioane de ani in urma?...
Este complicat sa va explic acum pentru ca aceasta explicatie nu face subiectul articolului de fata, insa exista un mod de a cerceta trecutul sau istoria numit reconstituire holografica a evenimentelor ori in conformitate cu terminologia Sanskrita, accesarea Recordului Akashic ("inscris" in centura Van Allen din jurul globului terestru).
Pentru a accesa Recordul Akashic sau Memoria Universala trebuie sa depasesti cele trei iluzii care definesc dimensiunea in care evoluam la ora actuala: spatiul, timpul si notiunea de "eu".
Daca nu v-ati nascut clairvoyant, puteti ajunge sa cercetati aceste dimensiuni practicind yoga.
In cazul in care exista persoane care cred ca acesta ar fi un subiect interesant, imi pot scrie si eventual, pot alcatui ulterior in limita timpului disponibil, o rubrica in care sa explic tehnica prin care oricine poate sa ajunga prin exercitiu si cu putin noroc, sa exploreze cu destula acuratete alte dimensiuni decit cele tri-dimensionale. Cei care ajung sa stapineasca astfel de tehnici, dezvolta asa-numita "vedere la distanta" care ii ajuta "sa vada" oriunde in spatiu si in timp (trecut, viitor), in corpul uman, etc. Numai noi in ingustimea mintii noastre educata in acest sens, credem ca acestea sint fenomene "para-normale" sau ca cei care "au har" sint "alesii Domnului".
De fapt si de drept, in toate acestea nu este nimic para-normal, iar "alesii Domnului" nu sintem numai unul sau altul, ci sintem toti oamenii care traim pe Pamint, indiferent ce credem si in ce credem. Exista o explicatie stiintifica si o baza anatomico-fiziologica daca vreti, care suporta toate aceste fenomene. Este vorba de cimpul electro-magnetic al omului si de circularea acelei energii, prana, de care v-am vorbit mai inainte, intre coccis - perineu (zona corespunzatoare la barbati cu zona prostatei si la femei cu zona Grafenberg) si glanda pineala sau "al treilea ochi" din creier - fenomen pe care hindusii si yoghinii il numesc "trezirea lui kundalini".
Prin intermediul accesarii Recordului Akashic pot fi aflate lucruri care nu exista in nici un fel de arhive, iar culmea este ca foarte multe lucruri contrazic total ceea ce se gaseste scris in documente, arhive sau ceea ce stim din cartile de istorie. Recordul Akashic este un domeniu cu totul si cu totul fascinant deoarece ofera raspunsuri la intrebari ramase fara raspuns, dezleaga mistere a caror dezlegare nu poate fi altfel gasita si verfica o serie de fenomene. De exemplu, daca vrei sa studiezi gravitatia, faci un milion de ecuatii si crezi ca ai inteles fenomenul. Nu vei intelege insa ce inseamna cu adevarat gravitatia pina cind nu iti cade un mar in cap.
Pe de alta parte insa, deoarece este duplicatul a tot ceea ce s-a intimplat vreodata pe Pamint, Recordul Akashic este adesea o poveste urita si trista, cu multe crime si amaraciune, in care cineva comploteaza totdeauna impotriva altcuiva.
Si apropos de comploturi si conspiratii, ar fi interesant sa auziti ce are de spus un om care a avut de-a face, sa spunem, cu istoria Romaniei. Daca te duci de la Sinaia spre Brasov, pe partea stinga a soselei se face un drum pe care aproape ca nici nu-l observi din
cauza hatisului si care urca fara prea multe ocolisuri, aproape abrupt pe un munte acoperit de paduri. Sus, in mijlocul unei paduri exista o poiana insorita si in partea stinga a poienii, cu spatele spre padure, este o casa care priveste spre Est - Sud-Est. Totul pare destul de izolat. In aceasta holograma a trecutului, a aparut un om, care mi-a "spus" ca acesta era locul unde ii placea cel mai mult sa se duca iarna. Intr-adevar peisajul era de iarna, cu multa zapada, atit de insorit si frumos ca nu-ti mai venea sa pleci de acolo. Linga el a aparut o femeie, mai inalta ca mine, lata in solduri si cu picioare groase, cu parul nevopsit si ondulat pina aproape de umeri, o femeie care parea destul de simpla, dar foarte linistita. Omul mi-a spus ca femeia era ardeleanca si ca este singura pe care a iubit-o vreodata si singura care i-a dat liniste. Mi-a mai spus ca a lasat in urma o fata la care se gindeste adesea, apoi a inceput "sa vorbeasca" si "a vorbit" timp de patru ore si jumatate, explicind o multime de lucruri care aparent sint si vor ramine pentru totdeauna de neinteles. Din ce a povestit omul acela, a reiesit cit de adevarat e proverbul romanesc "unde dai si unde crapa", adica ce vrea sa faca un om in viata lui si ce iese. Ah, ce durere, ce durere sa ajungi sa intelegi ce e de neinteles... astfel incit ajungi uneori sa te gindesti ca e mai bine sa nu mai intelegi niciodata nimic.
Intr-o astfel de reconstituire holografica a istoriei sau accesare a Recordului Akashic, un mare voievod roman care a domnit acum vreo 500 de ani, "a povestit" ca mai toti domnitorii Tarilor Romanesti cunosteau o "metoda de lupta" mostenita de la daci si care in interpretarea mea, seamana cu un gen de practica shamana. Domnitorul respectiv "a povestit" ca inainte de lupta (este vorba de bataliile care erau planificate a avea loc in paduri din motive strategico-militare), erau trimise femei cu oale cu apa in padure pentru a executa un fel de ritual, invocind spiritele naturii si cerindu-le ajutorul in scopul derutarii si infringerii inamicului. O astfel de metoda prin care omul fraterniza cu natura, a mai spus marele domnitor, a fost folosita inaintea unor lupte pe care el insusi le-a dat pe viata si pe moarte in padurile care inconjurau Vasluiul ca o potcoava si care erau in vremea aceea mult mai mari si mai intinse decit sint acum. Metoda respectiva s-a pierdut si nu se mai stie nimic despre ea in ziua de astazi, dar exista inca paduri in Romania care au ramas de sute de ani
sub influenta acestor practici de tip shaman si in care au loc fenomene ciudate, din nou... aparent de neinteles.
Asadar, prin coroborarea extraordinar de interesantelor informatii pe care eu personal le-am obtinut sau le pot obtine oricind din Recordul Akashic (si care dezleaga multe din misterele trecutului, explicind ceea ce astazi pare de neinteles) cu cele istorice locale si cele din istoria si cultura altor popoare, se poate creiona oricind un profil cultural al locuitorilor zonei Carpato-Dunarene si al poporului roman care au o traditie multi-milenara si nu sint pripasiti prin Romania din greseala - asa cum incearca sa sugereze sau sa le atribuie o alta identitate unii si altii.

Niciun comentariu: